EUR: 318,16 Ft
CHF: 280,14 Ft
2019. február 18., hétfő
Bernadett

Extra

Lisa Marie Presley negyedszer is válik

Lisa Marie Presley énekesnő kedden adta be a válási papírokat, amelyekben „kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkozik. A pop királyának, Elvis Pesleynek a lánya 10 évig volt Michael Lockwood felesége, akitől néhány napja költözött el. A papírok alapján Lisa Marie nem szeretne asszonytartást, hétéves ikerlányaikat azonban egyáltalán nem akarja férje közelébe engedni – írja a TMZ. A 48 éves énekesnőnek ez lesz a negyedik válása. Úgy tűnik, a házasság intézményét nem neki találták ki: első két gyerekének apja, Danny Keough hat évig volt vele, azután jött két kétéves házasság, előbb Michael Jacksonnal, majd Nicolas Cage-dzsel.

Fotó: Profimedia, Startraks (jobbra:Michael Lockwood balra: Lisa Marie Presley)

Fotó: Profimedia, Startraks (jobbra: Michael Lockwood balra: Lisa Marie Presley)

Kapcsolódó Cikkek

  • Nanushka lábai előtt hever New York

    Nanushka lábai előtt hever New York

    Tarolt a New York-i Fashion Weeken Sándor Szandra azaz Nanushka. A Ripost beszámolója szerint a magyar tervező olyan bemutatót tartott, amit a nemzetközi divatlapok szakírói is csak szájtátva lestek.

  • Kevin viheti a gyűrűt Cookyék esküvőjén

    Kevin viheti a gyűrűt Cookyék esküvőjén

    Két és fél év után eljegyezte 27 évvel fiatalabb kedvesét Cooky, kisfiuk Kevin is segített az apukájának. A rádiós 22 éves menyasszonya, Debi örömmel mesélt a Lokálnak a Valentin-napi lánykérésről, a jövő nyári esküvőről, és arról, hogy hogyan viseli második terhességét.