2017. december 11., hétfő
Árpád, Árpádina

Sport

Luxusprostikkal mulatott a bíró

Mielőtt azt gondolnánk, hogy a Copa América döntőjének legnagyobb meglepetése Messi kihagyott  büntetője lenne, kiderült, hatalmasat tévedtünk.

Ugyanis a meccs játékvezetője, Heber Roberto Lopes, aki egyébként kiosztott nyolc sárgát és két piroslapot most ismét magára vonta a figyelmet. Argentin lapok szerint, a brazil spori, a döntő után, luxus prostituáltak társaságában ünnepelte meg vitatható teljesítményét.


Erről a bizonyos esti kiruccanásról képek is készültek, amiket az egyik olasz lap le is közölt. Ez a megmozdulás valószínűleg a bírói karrierjének végét jelenti. A brazil sajtó finomítani próbálja a történteket azzal, hogy szerintük a képen látható úriember csupán egy hasonmás. Minden esetre nem ez az első balhéja Lopesnek. 2005-­ben meccsek végeredményének manipulálásával gyanúsították meg, de a brazil szövetség akkori elnöke, a korrupciós FIFA­botrányban erősen érintett Ricardo Teixeira tisztára mosta a nevét.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • A Fradi az őszi bajnok

    A Fradi az őszi bajnok

    A Ferencváros legyőzte vendégként a Vasast a labdarúgó OTP Bank Liga őszi utolsó fordulójának zárómérkőzésén, és miután a Videoton korábban egygólos vereséget szenvedett a Haladástól, a Fradi hárompontos előnnyel várhatja a tavaszi a rajtot.

  • Elhunyt Kisgyörgy Lajosné

    Elhunyt Kisgyörgy Lajosné

    Életének 104. évében elhunyt Kisgyörgy Lajosné egykori sportlövő és edző, 123-szoros országos bajnok – tudatta a sportági szövetség az MTI-vel szombaton.