EUR: 309,90 Ft
CHF: 267,31 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Sport

Luxusprostikkal mulatott a bíró

Mielőtt azt gondolnánk, hogy a Copa América döntőjének legnagyobb meglepetése Messi kihagyott  büntetője lenne, kiderült, hatalmasat tévedtünk.

Ugyanis a meccs játékvezetője, Heber Roberto Lopes, aki egyébként kiosztott nyolc sárgát és két piroslapot most ismét magára vonta a figyelmet. Argentin lapok szerint, a brazil spori, a döntő után, luxus prostituáltak társaságában ünnepelte meg vitatható teljesítményét.

Erről a bizonyos esti kiruccanásról képek is készültek, amiket az egyik olasz lap le is közölt. Ez a megmozdulás valószínűleg a bírói karrierjének végét jelenti. A brazil sajtó finomítani próbálja a történteket azzal, hogy szerintük a képen látható úriember csupán egy hasonmás. Minden esetre nem ez az első balhéja Lopesnek. 2005-­ben meccsek végeredményének manipulálásával gyanúsították meg, de a brazil szövetség akkori elnöke, a korrupciós FIFA­botrányban erősen érintett Ricardo Teixeira tisztára mosta a nevét.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Ünnepeltek az érdi röplabdázók

  Ünnepeltek az érdi röplabdázók

  Fennállása tizedik születésnapját ünnepli idén a Delta Röplabda Sportegyesület Érd. A szeptember 17-én alapított klub hétfőn tartott jubileumi eseményt a Vörösmarty gimnázium új sportcsarnokában.

 • Amerikába viszik kezelésre Schumit

  Amerikába viszik kezelésre Schumit

  Hosszú idő után friss hír jelent meg Michael Schumacherről. A Forma–1-es pilóta 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet, és kórházi kezelése óta a Genfi-tó partján lévő otthonában ápolják, de hamarosan Amerikába költöztetik.

 • A stadionba zárták a dühös szurkolókat

  A stadionba zárták a dühös szurkolókat

  A brazil rendőrök húsz percre a stadionba zárták a feldühödött Santos-szurkolók egy részét, miután a csapat meglepetésre kiesett a labdarúgó Libertadores Kupa negyeddöntőjében.