EUR: 307,98 Ft
CHF: 266,86 Ft
2017. október 19., csütörtök
Nándor

Sport

Mackónadrágban Magyarország

Elképesztő őrület lett úrrá az országon azok után, hogy kedden biztossá vált: a magyar válogatott továbbjutott csoportjából a foci Eb-n. A Menj Mackóban Melózni Mozgalomhoz túlzás nélkül a fél ország csatlakozott. Szerdán a csapat kapusa, Király Gábor kedvenc öltözetében dolgoztak sokan. A kezdeményezéshez a Lokál is csatlakozott.

Budapest, 2015. november 15. Király Gábor kapus ünnepel a Magyarország-Norvégia labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező mérkőzés végén a budapesti Groupama Arénában 2015. november 15-én. Magyarország 2-1-re győzött Norvégia ellen, így kettős győzelemmel jutott ki a 2016-os, franciaországi kontinensviadalra. A magyar válogatott 44 év után szerepelhet ismét Európa-bajnokságon. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Király Gábor kapus az ikonikus mackóban
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Törőcsik Edit anyakönyvvezető Sződligeten mackónadrágban adott össze egy párt. – Megkérdeztem a fiatalokat, nem bánjék-e. Azt mondták, nem, még örültek is, hogy ilyen különleges esküvőben lehet részük – mondta Edit a Lokálnak.

Törőcsik Edit ebben a szettben adott össze egy ifjú párt szerdán

Törőcsik Edit ebben a szettben adott össze egy ifjú párt szerdán

Az egyik hipermarketben ma minden eladó mackóban dolgozott.

Budaörs, 2016. június 22. Egy dolgozó mackónadrágban a budaörsi Tesco áruházban 2016. június 22-én. A munkatárs a Menj Ma Mackóban Melózni Mozgalom felhívására öltözött így munkahelyén, ugyanis a szürke melegítőnadrág Király Gábornak, a magyar labdarúgó-válogatott kapusának állandó kabalanadrágja. A magyar focisták ezen a napon Portugália ellen játszanak a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon Lyonban. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Budaörs, 2016. június 22.
Egy dolgozó mackónadrágban a budaörsi Tesco áruházban 2016. június 22-én. A munkatárs a Menj Ma Mackóban Melózni Mozgalom felhívására öltözött így munkahelyén, ugyanis a szürke melegítőnadrág Király Gábornak, a magyar labdarúgó-válogatott kapusának állandó kabalanadrágja. A magyar focisták ezen a napon Portugália ellen játszanak a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon Lyonban.
MTI Fotó: Balogh Zoltán

Budaörs, 2016. június 22. Dolgozók mackónadrágban a budaörsi Tesco áruházban 2016. június 22-én. A munkatársak a Menj Ma Mackóban Melózni Mozgalom felhívására öltöztek így munkahelyükön, ugyanis a szürke melegítőnadrág Király Gábornak, a magyar labdarúgó-válogatott kapusának állandó kabalanadrágja. A magyar focisták ezen a napon Portugália ellen játszanak a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon Lyonban. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Budaörs, 2016. június 22.
Dolgozók mackónadrágban a budaörsi Tesco áruházban 2016. június 22-én. A munkatársak a Menj Ma Mackóban Melózni Mozgalom felhívására öltöztek így munkahelyükön, ugyanis a szürke melegítőnadrág Király Gábornak, a magyar labdarúgó-válogatott kapusának állandó kabalanadrágja. A magyar focisták ezen a napon Portugália ellen játszanak a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon Lyonban.
MTI Fotó: Balogh Zoltán

A Lokál is csatlakozott az akcióhoz – a mai lapszámot mackónadrágban készítettük Önöknek

Lokál szürke mackóban EB2016.

Lokál szürke mackóban EB2016.

A Szolnoki Főiskolán tegnap nemcsak a diákok, de Túróczi Imre rektor is mackóalsót viselt a vizsgák idején.

Szolnok, 2016. június 22. Túróczi Imre rektor mackónadrágban vizsgáztat egy szintén ilyen nadrágot viselő hallgatót a Szolnoki Főiskolán 2016. június 22-én. Az intézményben többen is a Menj Ma Mackóban Melózni Mozgalom felhívására öltöztek így, ugyanis a szürke melegítőnadrág Király Gábornak, a magyar labdarúgó-válogatott kapusának állandó kabalanadrágja. A magyar focisták ezen a napon Portugália ellen játszanak a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon Lyonban. MTI Fotó: Bugány János

Szolnok, 2016. június 22.
Túróczi Imre rektor mackónadrágban vizsgáztat egy szintén ilyen nadrágot viselő hallgatót a Szolnoki Főiskolán 2016. június 22-én. Az intézményben többen is a Menj Ma Mackóban Melózni Mozgalom felhívására öltöztek így, ugyanis a szürke melegítőnadrág Király Gábornak, a magyar labdarúgó-válogatott kapusának állandó kabalanadrágja. A magyar focisták ezen a napon Portugália ellen játszanak a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon Lyonban.
MTI Fotó: Bugány János

Szolnok, 2016. június 22. Hallgatók mackónadrágban tételt húznak Túróczi Imre rektor (j) kezéből, aki szintén ilyen nadrágot visel a Szolnoki Főiskolán 2016. június 22-én. Az intézményben többen is a Menj Ma Mackóban Melózni Mozgalom felhívására öltöztek így, ugyanis a szürke melegítőnadrág Király Gábornak, a magyar labdarúgó-válogatott kapusának állandó kabalanadrágja. A magyar focisták ezen a napon Portugália ellen játszanak a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon Lyonban. MTI Fotó: Bugány János

Szolnok, 2016. június 22.
Hallgatók mackónadrágban tételt húznak Túróczi Imre rektor (j) kezéből, aki szintén ilyen nadrágot visel a Szolnoki Főiskolán 2016. június 22-én. Az intézményben többen is a Menj Ma Mackóban Melózni Mozgalom felhívására öltöztek így, ugyanis a szürke melegítőnadrág Király Gábornak, a magyar labdarúgó-válogatott kapusának állandó kabalanadrágja. A magyar focisták ezen a napon Portugália ellen játszanak a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon Lyonban.
MTI Fotó: Bugány János

A TV2 Mokkájában Szebeni István (jobbra) és Demcsák Zsuzsa is mackóban vezette a műsort, a kezdeményezés ötletgazdái pedig stílszerűen ebben a szerelésben szerepeltek.

demcsak

A Madách Színház csapata is Király Gábor- és válogatottlázban égett.

13466360_1122682367752610_8460503369668375485_n

Az angol nagykövet és csapata is a válogatottnak drukkolt!

Karim édesanyja, Nikolett Svédországból küldte a Lokálnak ezt a cuki képet.

niki

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ilyen volt a Storck-éra

    Ilyen volt a Storck-éra

    Közös megegyezéssel szerződést bontott a Magyar Labdarúgó Szövetség és Bernd Storck, szövetségi kapitány. A német szakember a szövetségi kapitányi és a sportigazgatói posztról is távozott. Az MLSZ döntése egyáltalán nem meglepő, hiszen nem tudta meglovagolni a tavalyi Európa bajnokságon elért szép eredmények hullámait, illetve a jövő évi világbajnokságra sem sikerült kijuttatnia a csapatot.

  • Büszkék vagyunk rád, Zsuzsi!

    Büszkék vagyunk rád, Zsuzsi!

    A hétvégi 32. SPAR Budapest Maraton Fesztivál – V4 Futóhétvégén egészen pontosan 31920 futót regisztráltak, azaz messze megdőlt a korábbi nevezési rekord, mely akkor kicsivel haladta meg a harminc ezret!