EUR: 309,76 Ft
CHF: 288,63 Ft
2017. január 23., hétfő
Rajmund, Zelma

Egyéb

Magyar szurkolók ragadtak Londonban a sztrájk miatt

Krakkó, 2015. április 23.
Magyar szurkolók, mielőtt megkezdődik a Magyarország-Ukrajna mérkőzés a férfi jégkorong divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában Krakkóban 2015. április 23-án. (MTI/EPA/Jacek Bednarczyk)

Több magyar szurkoló is lemarad a 18 órakor kezdődő Magyarország-Ausztria labdarúgó Európa-bajnoki csoportmérkőzésről a bordeaux-i repülőtér dolgozóinak sztrájkja miatt.

Lotfi Begi, a magyar válogatott drukkereinek szóló album zenei producere az MTI érdeklődésére elmondta, a brit fővárosban Luton reptérről már nem tudtak továbbrepülni a mérkőzés helyszínére, néhányan megpróbáltak más megoldást választani, hogy odaérjenek még az összecsapásra, de a legtöbben már vissza is tértek Budapestre.

Hozzátette, Náksi Attilával – a válogatott hivatalos dalának, “Az éjjel, soha nem érhet véget” szerzőjével – közösen léptek volna fel a mérkőzés után egy bordeaux-i klubban, ahol a magyar szurkolókat szórakoztatták volna.

Az Eb-re 44 év után kijutott magyar válogatott az osztrákok elleni mérkőzést követően négy nappal Marseille-ben az izlandiakkal, június 22-én Lyonban pedig a portugálokkal találkozik.

Kapcsolódó Cikkek