EUR: 307,50 Ft
CHF: 281,51 Ft
2017. május 24., szerda
Eszter, Eliza

Egyéb XXIII.kerület

Marad Soroksáron a Kispest

Ősztől is a Soroksári Sportcsarnokban játssza hazai mérkőzései döntő többségét az élvonalba frissen feljutott kispesti női kézilabdacsapat. A gárda a 2015/2016-os bajnokság keleti csoportjában második helyen zárt a Kisvárda mögött, rosszabb egymás elleni mérlege miatt. A nyugati első Szekszárd azonban nem vállalja az NB I-es indulást, a szövetség pedig a kispestieket kérte fel helyettük. Hosszas tárgyalássorozatot követően a szponzorok biztosították a klubot az indulás feltételeinek megteremtéséről.

Kispesti kézilabdás lányok ( Fotó: Sáfár Tibor)

A csapat bemutató sajtótájékoztatón szinte teljes volt a létszám. Hátsó sor: Kiss Klaudia, Schneider Éva, Brunner Zsanett, Petrovszki Kata, Szerző Regina, Pintér Zsanett, Polics Tímea, első sor: Bárdi Virgínia, Balog Beáta, Balogh Vivien, Felső Anna, Fundák Annamária, Sütő Sára ( Fotó: Sáfár Tibor)

− Maradunk Soroksáron, ez volt az egyik kulcskérdés − mondta lapunk érdeklődésére Béki Nagy Bertalan elnök és egyben vezetőedző. − Szinte minden hazai találkozónkat ugyanott játsszuk, mint tavaly, néhány kiemelt meccset kell majd máshol megrendeznünk. Erről még folynak az egyeztetések.

A csapat most pihenőre vonul, de máris megvan, milyen kerettel vág neki a legmagasabb osztálynak. Távozik Nagy Zsuzsanna, míg Sütő Sárát és Fazekas Vivient kölcsönbe adják a következő idényre. Ötvös Henriettára a továbbiakban edzőként számítanak. Érkezik viszont Szerző Regina, Balog Beáta, Polics Tímea, Pintér Zsanett és Bárdi Virgínia.

A 2016/2017-es keret

Bozsó Leila, Brunner Zsanett kapusok, Kosik Adél, Vadász Ildikó, Pintér Zsanett, Balogh Beáta, Schneider Éva, Polics Tímea, Felső Anna, Tamás Krisztina, Szerző Regina, Bárdi Virgínia, Petrovszki Katalin, Kiss Klaudia, Balogh Vivien, Fundák Annamária.

Vezetőedző: Béki Nagy Bertalan
Kapusedző: Győri Ágnes
Masszőr: Varga Dénes
Technikai vezető: Sarkadi Bálint
Sportigazgató: Boriszov György

Kapcsolódó Cikkek

 • Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok, amelyek a szolgáltatók jelenlegi legalacsonyabb árainál is 15 százalékkal kedvezőbb áron kínálnak majd szolgáltatást – közölte Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos az Országgyűlés kulturális bizottságának és népjóléti bizottságának együttes ülésén kedden.

 • Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Már csak öt nap van a személyi jövedelemadó-bevallások leadására, amit az adózók még szombat délelőtt is megtehetnek a budapesti Eurocenterben – közölte a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

 • Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Sztárként ünnepelték születésnapi köszöntésén a 88 éves, Kossuth-díjas erdélyi magyar költőt, Kányádi Sándort. A nemzet művésze sajnos egyre kevesebb találkozón tud megjelenni, miután összeroppant egy csigolyája és bottal közlekedik, de humora és lelkesedése a régi.