2018. április 26., csütörtök
Ervin

Egyéb XXIII.kerület

Marad Soroksáron a Kispest

Ősztől is a Soroksári Sportcsarnokban játssza hazai mérkőzései döntő többségét az élvonalba frissen feljutott kispesti női kézilabdacsapat. A gárda a 2015/2016-os bajnokság keleti csoportjában második helyen zárt a Kisvárda mögött, rosszabb egymás elleni mérlege miatt. A nyugati első Szekszárd azonban nem vállalja az NB I-es indulást, a szövetség pedig a kispestieket kérte fel helyettük. Hosszas tárgyalássorozatot követően a szponzorok biztosították a klubot az indulás feltételeinek megteremtéséről.

Kispesti kézilabdás lányok ( Fotó: Sáfár Tibor)

A csapat bemutató sajtótájékoztatón szinte teljes volt a létszám. Hátsó sor: Kiss Klaudia, Schneider Éva, Brunner Zsanett, Petrovszki Kata, Szerző Regina, Pintér Zsanett, Polics Tímea, első sor: Bárdi Virgínia, Balog Beáta, Balogh Vivien, Felső Anna, Fundák Annamária, Sütő Sára ( Fotó: Sáfár Tibor)

− Maradunk Soroksáron, ez volt az egyik kulcskérdés − mondta lapunk érdeklődésére Béki Nagy Bertalan elnök és egyben vezetőedző. − Szinte minden hazai találkozónkat ugyanott játsszuk, mint tavaly, néhány kiemelt meccset kell majd máshol megrendeznünk. Erről még folynak az egyeztetések.


A csapat most pihenőre vonul, de máris megvan, milyen kerettel vág neki a legmagasabb osztálynak. Távozik Nagy Zsuzsanna, míg Sütő Sárát és Fazekas Vivient kölcsönbe adják a következő idényre. Ötvös Henriettára a továbbiakban edzőként számítanak. Érkezik viszont Szerző Regina, Balog Beáta, Polics Tímea, Pintér Zsanett és Bárdi Virgínia.

A 2016/2017-es keret

Bozsó Leila, Brunner Zsanett kapusok, Kosik Adél, Vadász Ildikó, Pintér Zsanett, Balogh Beáta, Schneider Éva, Polics Tímea, Felső Anna, Tamás Krisztina, Szerző Regina, Bárdi Virgínia, Petrovszki Katalin, Kiss Klaudia, Balogh Vivien, Fundák Annamária.

Vezetőedző: Béki Nagy Bertalan
Kapusedző: Győri Ágnes
Masszőr: Varga Dénes
Technikai vezető: Sarkadi Bálint
Sportigazgató: Boriszov György

Kapcsolódó Cikkek

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.

 • Éremeső a fehérváriaknak

  Éremeső a fehérváriaknak

  Kovács Sarolta nyerte a nők versenyét az öttusázók budapesti országos bajnokságán. Csapatban a KSI SE győzött. De a fehérvári sikernek itt nincs vége.