EUR: 307,22 Ft
CHF: 282,10 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Külföld

Maszturbálás közben halt meg egy kórházi dolgozó

A Bild.de számolt be arról a nem mindennapi és egyben tragikus esetről, ami a New York-i North Central Bronx kórház egyik munkatársával történt.Az eddigi vizsgálatok szerint a 48 éves férfi feltehetően önkielégítést végzett a kórház egyik szobájában, majd az orgazmus pillanatában szívinfarktust kapott. A szerencsétlenül járt dolgozóra egyébként egyik kollégája talált rá előrebukott fejjel egy laptop előtt, amin éppen egy pornófilm ment. A rendőrség ennek ellenére még nem zárta le a nyomozást. Ki akarják vizsgálni, hogy valóban a maszturbálás okozta szívroham végzett-e a férfival, vagy gyilkosság áldozata lett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Magával kötött szerződést Soros egyeteme

  Magával kötött szerződést Soros egyeteme

  Kérdéses, hogy a New York-i CEU hogyan tud Magyarországon a felsőoktatási tanulmányokkal kapcsolatban dokumentumokat kiállítani akkor, amikor azt Philadelphiában akkreditálták, és alapító okiratában a budapesti egyetem címe szerepel, az amerikai metropoliszra pedig csak hivatkoznak – teszi fel a kérdést a Magyar Idők.

 • Robbantani akartak a terroristák, időben lekapcsolták őket

  Robbantani akartak a terroristák, időben lekapcsolták őket

  Moszkvában őrizetbe vették az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet négy tagját, akik merényletekre készültek az orosz főváros közlekedési hálózatának objektumai ellen – közölte csütörtökön a Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB).

 • Agyonlőttek egy újságírót

  Agyonlőttek egy újságírót

  Agyonlőttek egy orosz újságírót egy szibériai kisvárosban, a helyi hatóságok csütörtöki közlése szerint az illetőt munkájával kapcsolatban ölhették meg, de egyelőre nem tudják, hogy milyen indítékkal.