2018. január 20., szombat
Fábián, Sebestyén

Külföld

Maszturbálás közben halt meg egy kórházi dolgozó

A Bild.de számolt be arról a nem mindennapi és egyben tragikus esetről, ami a New York-i North Central Bronx kórház egyik munkatársával történt.Az eddigi vizsgálatok szerint a 48 éves férfi feltehetően önkielégítést végzett a kórház egyik szobájában, majd az orgazmus pillanatában szívinfarktust kapott. A szerencsétlenül járt dolgozóra egyébként egyik kollégája talált rá előrebukott fejjel egy laptop előtt, amin éppen egy pornófilm ment. A rendőrség ennek ellenére még nem zárta le a nyomozást. Ki akarják vizsgálni, hogy valóban a maszturbálás okozta szívroham végzett-e a férfival, vagy gyilkosság áldozata lett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább erősödhetnek az ausztrál-magyar gazdasági kapcsolatok

  Tovább erősödhetnek az ausztrál-magyar gazdasági kapcsolatok

  Erősödtek az ausztrál-magyar kapcsolatok, és ennek üteme a következő időszakban tovább gyorsulhat – összegezte Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter Steven Ciobo, Ausztrália kereskedelemért, turizmusért és beruházásokért felelős miniszterével folytatott találkozóján.

 • Legalább 10 terrortámadást hiúsítottak meg Libanonban

  Legalább 10 terrortámadást hiúsítottak meg Libanonban

  Az Iszlám Állam dzsihadista szervezet legalább tíz merényletkísérletét sikerült meghiúsítani az elmúlt hónapokban Libanonban köszönhetően azoknak az információknak, amelyekhez a hatóságok a terrorszervezet egyik őrizetbe vett, majd beépített ügynökként alkalmazott tagja révén jutottak – közölte pénteken a libanoni belügyminiszter.

 • Gyász! Elhunyt Paul Bocuse

  Gyász! Elhunyt Paul Bocuse

  Elhunyt 91 éves korában Paul Bocuse, a francia konyhaművészet megújítója. Évek óta Parkinson-kórban szenvedett. A lyoni séf halálhírét Gérard Collomb belügyminiszter, Lyon korábbi polgármestere jelentette be a helyi francia sajtónak szombaton.