EUR: 309,11 Ft
CHF: 288,88 Ft
2017. március 28., kedd
Gedeon, Johanna

Belföld

Megerőszakolhatták az utcán eszméletlenül fekvő, félmeztelen lányt

Járókelők találtak rá egy hiányos öltözetű, eszméletlen nőre a Wesselényi utca és Kertész utca sarkán csütörtökre virradó éjjel- erősítette meg a Lokálnak a Rendőrség.

Olvasónk információja szerint a nő két parkoló autó között feküdt az úttesten. Farmerruhája melléig fel volt húzva, alsóneműje pedig bokáig letolva. Két arra sétáló járőr segítségével felrakták a hölgyet a járdára, letakarták, majd kihívták a mentőket. A kiérkező mentőtisztek hiába próbálták magához téríteni a nőt, nem jártak sikerrel, így kórházba szállították.

wesselenyi-kertesz-eroszak-google-maps

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjét, Csécsi Somát.

– 2016. június 23-án 0 óra 15 perckor intézkedtek a rendőrök a Budapest VII., Wesselényi utca és Kertész utca sarkán, mert állampolgári jelzés érkezett arról, hogy egy hiányos ruházatú nő fekszik eszméletlenül az úttest szélén. A járőrök a szükséges intézkedéseket megtették és biztonsági intézkedés keretében intézkedtek a személy kórházba szállítására. Az üggyel összefüggésben a BRFK VII. kerületi Rendőrkapitánysága kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt indított nyomozást, egyben vizsgálják, hogy más bűncselekmény megvalósult-e – tudtuk meg Csécsi Soma sajtószóvivőtől.

A történetről keringett egy Facebook poszt is, ebben utalnak rá, hogy a lányt megerőszakolhatták.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megindulhat a magyar húsexport a Fülöp-szigetekre!

  Megindulhat a magyar húsexport a Fülöp-szigetekre!

  Hosszas tárgyalások után három magyar cég megkapta az engedélyt, hogy megkezdje a magyar hús exportját a Fülöp-szigetekre – jelentette be kedden egy manilai üzleti fórumon Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

 • Tarlós: nem lehet a végtelenségig folytatni a vitát a Római-partról

  Tarlós: nem lehet a végtelenségig folytatni a vitát a Római-partról

  Nem lehet a végtelenségig folytatni a vitát a római-parti védmű megépítéséről, a Fővárosi Önkormányzat nem akar mást, mint Budapest egyetlen, árvízvédelmi szempontból védtelen Duna-szakaszát megvédeni – hangsúlyozta Tarlós István főpolgármester kedden a Klubrádió Reggeli gyors című műsorában.

 • Tasnádi: Csak testőrként mentem a találkozóra

  Tasnádi: Csak testőrként mentem a találkozóra

  Veszélyes emberekkel szervezett üzleti találkozóra kísérte el feltételezett bűntársát, ezért van most házi őrizetben – állította lapunknak Tasnádi Péter, akit a múlt héten fogtak el a zsaruk.