EUR: 312,18 Ft
CHF: 267,08 Ft
2018. március 22., csütörtök
Beáta, Izolda, Lea

Belföld

Megerőszakolták az ájult, fiatal nőt?

Csütörtökre virradó éjjel járókelők találtak rá egy hiányos öltözetű, eszméletlen nőre Budapesten  a Wesselényi és a Kertész utca sarkán. Azt nem tudni, hogy történt-e nemi erőszak, de a rendőrség kábítószer-birtoklás miatt nyomoz.

Olvasónk, Péter talált rá az eszméletlen lányra, aki két parkoló autó között feküdt az úttesten.


– Farmerruhája a melléig fel volt húzva, alsóneműje pedig bokáig letolva, gyakorlatilag meztelen volt. Azonnal gondoltam, itt nem csupán arról van szó, hogy valaki a nagy fociünnep hevében kiütötte magát. Pont tárcsázni készültem a mentőket, amikor megláttam két arra sétáló rendőrt, szóltam nekik és azonnal intézkedtek. Felrakták az eszméletlenül fekvő lányt a járdára és letakarták. Próbáltuk kideríteni a hölgy személyazonosságát, de semmilyen személyes irat nem volt nála, végül sikerült felhívni az édesanyját. Hatalmas sokk lehetett számára, amikor megtudta, milyen állapotban találtak rá lányára az utcán. A mentők kiérkezésük után megpróbálták magához téríteni, de nem jártak sikerrel, így beszállították a kórházba – mondta Péter, aki hozzátette: egy közeli szórakozóhelyről kisétált egy srác, és állította, hogy korábban a szóban forgó lányt látta csókolózni egy férfival a járdán ülve. Úgy tudjuk, a bajba jutott lány harminc év körüli és Ágnesnek hívják.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a rendőrséget.


– 2016. június 23-án 0 óra 15 perckor intézkedtek a rendőrök a Budapest VII., Wesselényi és Kertész utca sarkán, mert állampolgári jelzés érkezett arról, hogy egy hiányos ruházatú nő fekszik eszméletlenül az úttest szélén. A járőrök a szükséges biztonsági intézkedéseket megtették és gondoskodtak a személy kórházba szállításáról. A nő a kórházban az orvosi vizsgálatot megtagadta. Azt, hogy sérelmére követtek-e el bűncselekményt, a rendőrség vizsgálja. Az üggyel összefüggésben a rendőrség ismeretlen tettes ellen kábítószer birtoklása miatt indított nyomozást. Gyanúsítotti kihallgatásra a szakértői vélemény függvényében kerülhet sor – tudtuk meg Csécsi Somától, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője szintén megerősítette a hírt,  hozzátette, hogy a sérült oxigént és infúziót is kapott, mielőtt kórházba vitték.

wesselenyi-kertesz-eroszak-google-maps

Kapcsolódó Cikkek

 • Így gúnyolták Alföldit a Jobbik képviselői

  Így gúnyolták Alföldit a Jobbik képviselői

  Bár manapság a Jobbik részéről az hangzik el, hogy Alföldi Róbert „egyenesen feltétele egy normális országnak”, korábban több jobbikos politikus is visszatérően gyalázta Alföldit.

 • Európának nincs vesztegetni való ideje a migráció kérdésében

  Európának nincs vesztegetni való ideje a migráció kérdésében

  Európának nincs több vesztegetni való ideje, hogy megoldja a migráció okozta válság kérdését, a megoldást a lehető leggyorsabban el kell érni – jelentette ki Antonio Tajani, az Európai Parlament elnöke Brüsszelben, az uniós állam- illetve kormányfőinek kétnapos tanácskozásának megkezdését követően tartott sajtótájékoztatóján.

 • Orbán Viktor: Nagy a felháborodás Brüsszelben – Videó!

  Orbán Viktor: Nagy a felháborodás Brüsszelben – Videó!

  Véget ért a visegrádi négy ország miniszterelnökeinek megbeszélése. Egy fontos téma  is terítékre került, amely a miniszterelnök szerint a Facebookra vonatkozik – derült ki Orbán Viktor közösségi oldalára feltöltött videójából.