EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 27., szombat
Hella

Egyéb

Megható! Tizenkét évig széfben őrzik majd az unoka ajándékát

Megható levelet kaptunk egy boldog nagymamától, akinek hármasa volt a lottón. A szerencsés asszony életre szóló ajándékot vásárolt kisunokájának, aki 16. születésnapján örülhet majd az ékszernek. Az értékes ajándék addig egy bank széfjében pihen.

– Biztatásukra írom meg az én nagy szerencsémet – írta lapunknak egyik boldog olvasónk.
– Régóta szerettem volna már nagymama lenni, 2012-ben pedig végre eljött az idő és „meglátogatta a gólya” a családomat. Életem egyik legboldogabb napja volt, ugyanis egy tündéri kislányt hozott örök ajándékba. Úgy gondolom, hogy ez már önmagában óriási főnyeremény volt. De ha ez nem lenne elég, azon a héten a lottón is hármas találatom volt. Akkor nem is fizetett rosszul, a Szerencsejáték Zrt. igazi gavallér volt. Úgy éreztem, ez különleges alkalom, ezért elhatároztam, hogy a pénzből valamilyen maradandó ajándékot vásárolok az én kis hercegnőmnek. Elmentem egy ékszerüzletbe és ott is kegyeibe fogadott Fortuna, mert épp aznap akciós vásár volt. Így sikerült egy finom, vékony kis karkötőt venni a kisunokámnak. Az ékszer dobozába beleírtam: „L. 16 éves születésnapjára kapja Nagymamától.” Az ajándékom egy bank széfjében vár még jó néhány évet, hogy boldog tulajdonosa a születésnapján örülhessen majd neki. Miután elég idős vagyok már, gondolnom kellett a jövőre is, csupán két fiatal családtag tud a tervemről. Talán furcsán hangzik, de megbíztam őket, hogy ha én esetleg már nem leszek, akkor ők köszöntsék fel a kis hercegnőmet. Amikor eljön az idő, kapja meg a születésével hozott szerencseajándékomat – fogalmazott a boldog nagymama.

Teen girl with los of bracelets, close up portrait, Image: 171420547, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Alamy

16. születésnapján örülhet majd a szerencsés tini a nagymama ajándékának

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.