2018. január 18., csütörtök
Piroska

Egyéb

Megható! Tizenkét évig széfben őrzik majd az unoka ajándékát

Megható levelet kaptunk egy boldog nagymamától, akinek hármasa volt a lottón. A szerencsés asszony életre szóló ajándékot vásárolt kisunokájának, aki 16. születésnapján örülhet majd az ékszernek. Az értékes ajándék addig egy bank széfjében pihen.

– Biztatásukra írom meg az én nagy szerencsémet – írta lapunknak egyik boldog olvasónk.
– Régóta szerettem volna már nagymama lenni, 2012-ben pedig végre eljött az idő és „meglátogatta a gólya” a családomat. Életem egyik legboldogabb napja volt, ugyanis egy tündéri kislányt hozott örök ajándékba. Úgy gondolom, hogy ez már önmagában óriási főnyeremény volt. De ha ez nem lenne elég, azon a héten a lottón is hármas találatom volt. Akkor nem is fizetett rosszul, a Szerencsejáték Zrt. igazi gavallér volt. Úgy éreztem, ez különleges alkalom, ezért elhatároztam, hogy a pénzből valamilyen maradandó ajándékot vásárolok az én kis hercegnőmnek. Elmentem egy ékszerüzletbe és ott is kegyeibe fogadott Fortuna, mert épp aznap akciós vásár volt. Így sikerült egy finom, vékony kis karkötőt venni a kisunokámnak. Az ékszer dobozába beleírtam: „L. 16 éves születésnapjára kapja Nagymamától.” Az ajándékom egy bank széfjében vár még jó néhány évet, hogy boldog tulajdonosa a születésnapján örülhessen majd neki. Miután elég idős vagyok már, gondolnom kellett a jövőre is, csupán két fiatal családtag tud a tervemről. Talán furcsán hangzik, de megbíztam őket, hogy ha én esetleg már nem leszek, akkor ők köszöntsék fel a kis hercegnőmet. Amikor eljön az idő, kapja meg a születésével hozott szerencseajándékomat – fogalmazott a boldog nagymama.


Teen girl with los of bracelets, close up portrait, Image: 171420547, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Alamy

16. születésnapján örülhet majd a szerencsés tini a nagymama ajándékának

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.