EUR: 307,55 Ft
CHF: 265,20 Ft
2017. október 21., szombat
Orsolya

Sport

Megint balhéztak a szurkolók Marseille-ben

Szombat délután is voltak rendbontások Marseille-ben, ahol este az angol és az orosz labdarúgó-válogatott játszik Európa-bajnoki mérkőzést.

A legfrissebb összecsapások egy bár előtt törtek ki, a rendőrök könnygázzal és vízágyúkkal fékezték meg a tömeget. Egyes hírek szerint öt, más források úgy tudják, hogy hat embert vettek őrizetbe. Öten megsérültek az összecsapásokban, két helyi televíziós csatorna is azt közölte, hogy az egyik sebesült szívrohamot kapott.

Marseille-ben már csütörtök este, péntek délután, éjjel, valamint szombatra virradóra is voltak rendbontások. A legtöbb esetben könnygázt vetettek be a rendfenntartók.

Az eddigi legsúlyosabb összecsapás csütörtökön történt, akkor mintegy 200 huligán verekedett össze, ám a készenléti rendőrök hamar közbeléptek.

Kapcsolódó Cikkek

  • Emlékezzünk a nagyokra!

    Emlékezzünk a nagyokra!

    Bár manapság nem igazán találunk örömre okot, ha a magyar labdarúgó-válogatottra gondolunk, azért voltak idők, amikor büszkén mondhattuk, hogy a magyar futball a világ élvonalába tartozik.

  • Ilyen volt a Storck-éra

    Ilyen volt a Storck-éra

    Közös megegyezéssel szerződést bontott a Magyar Labdarúgó Szövetség és Bernd Storck, szövetségi kapitány. A német szakember a szövetségi kapitányi és a sportigazgatói posztról is távozott. Az MLSZ döntése egyáltalán nem meglepő, hiszen nem tudta meglovagolni a tavalyi Európa bajnokságon elért szép eredmények hullámait, illetve a jövő évi világbajnokságra sem sikerült kijuttatnia a csapatot.