EUR: 305,02 Ft
CHF: 276,54 Ft
2017. július 22., szombat
Magdolna

Extra

Megint eltűnt Sinéad O’Connor

Pár hete került elő Sinéad O’Connor, akit családja égen-földön keresett. Az öröm nem tarthatott túl sokáig, ugyanis az ír énekesnő pénteken ismét eltűnt. Előző nap felhívta szeretteit és öngyilkossággal fenyegetőzött: egy chicagói hídról készült leugrani. Azóta senki semmit nem tud a hosszú ideje mentális problémákkal küzdő énekesnőről, akinek a sorsa nem az első és nem is a második esetben aggodalomra ad okot. Tavaly a közösségi oldalán közzétett búcsúlevelével hozta a frászt családjára és rajongóira, decemberben ugyanitt öngyilkossági próbálkozásáról írt. Idén májusban tűnt el legutóbb biciklizés közben, de akkor megtalálták, reméljük, most is így lesz.

Sinead O'Connor performing at the Barbican Centre in London Featuring: Sinead O'Connor Where: London, United Kingdom When: 13 Apr 2015, Image: 238622813, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Wenn

Ismét eltűnt Sinead O’Connor. Az énekesnő komoly mentális problémákkal küzd.

Kapcsolódó Cikkek

  • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

  • Cirkusz a Szigeten!

    Cirkusz a Szigeten!

    A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.