EUR: 309,79 Ft
CHF: 267,60 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Extra

Megint eltűnt Sinéad O’Connor

Pár hete került elő Sinéad O’Connor, akit családja égen-földön keresett. Az öröm nem tarthatott túl sokáig, ugyanis az ír énekesnő pénteken ismét eltűnt. Előző nap felhívta szeretteit és öngyilkossággal fenyegetőzött: egy chicagói hídról készült leugrani. Azóta senki semmit nem tud a hosszú ideje mentális problémákkal küzdő énekesnőről, akinek a sorsa nem az első és nem is a második esetben aggodalomra ad okot. Tavaly a közösségi oldalán közzétett búcsúlevelével hozta a frászt családjára és rajongóira, decemberben ugyanitt öngyilkossági próbálkozásáról írt. Idén májusban tűnt el legutóbb biciklizés közben, de akkor megtalálták, reméljük, most is így lesz.

Sinead O'Connor performing at the Barbican Centre in London Featuring: Sinead O'Connor Where: London, United Kingdom When: 13 Apr 2015, Image: 238622813, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Wenn

Ismét eltűnt Sinead O’Connor. Az énekesnő komoly mentális problémákkal küzd.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.

 • Szakítás miatt omlott össze Demcsák

  Szakítás miatt omlott össze Demcsák

  Demcsák Zsuzsa pályafutásának talán legrövidebb tizennyolc napját tölthette az ATV csatornájánál, miután szerda délelőtt közös megegyezéssel felbontották a munkaszerződést.