EUR: 310,14 Ft
CHF: 288,85 Ft
2017. január 24., kedd
Timót

Extra

Megint eltűnt Sinéad O’Connor

Pár hete került elő Sinéad O’Connor, akit családja égen-földön keresett. Az öröm nem tarthatott túl sokáig, ugyanis az ír énekesnő pénteken ismét eltűnt. Előző nap felhívta szeretteit és öngyilkossággal fenyegetőzött: egy chicagói hídról készült leugrani. Azóta senki semmit nem tud a hosszú ideje mentális problémákkal küzdő énekesnőről, akinek a sorsa nem az első és nem is a második esetben aggodalomra ad okot. Tavaly a közösségi oldalán közzétett búcsúlevelével hozta a frászt családjára és rajongóira, decemberben ugyanitt öngyilkossági próbálkozásáról írt. Idén májusban tűnt el legutóbb biciklizés közben, de akkor megtalálták, reméljük, most is így lesz.

Sinead O'Connor performing at the Barbican Centre in London Featuring: Sinead O'Connor Where: London, United Kingdom When: 13 Apr 2015, Image: 238622813, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Wenn

Ismét eltűnt Sinead O’Connor. Az énekesnő komoly mentális problémákkal küzd.

Kapcsolódó Cikkek

  • Hajrá Széll Tamás!

    Hajrá Széll Tamás!

    A mai napra készült Széll Tamás, amióta 2016 tavaszán Budapesten megnyerte a Bocuse d’Or európai döntőjét. A magyar csapat séfjeként a lyoni világverseny első napján utolsóként mutatja meg főztjét a zsűrinek.

  • Tom Hanks kispolskit kap lengyel rajongóitól

    Tom Hanks kispolskit kap lengyel rajongóitól

    A színész lengyel rajongói egy Polski Fiat 126p típusú autót ajándékoznak Tom Hanks hollywoodi színésznek, aki budapesti látogatásakor egy piros kis Polskival pózolt az Inferno című fim forgatási szünetében.