EUR: 325,72 Ft
CHF: 282,30 Ft
2018. június 25., hétfő
Vilmos

Egyéb

Megsérült! Dembélé nem játszik a magyarok ellen

London, 2012. október 7. Moussa Dembélé, a Tottenham Hotspur belga középpályása (j) és Ciaran Clark, az Aston Villa ír játékosa küzd a labdáért az első osztályú angol labdarúgó-bajnokság 2012. október 7-i mérkőzésén az észak-londoni White Hart Lane stadionban. (MTI/EPA/Kerim Okten)


Moussa Dembélé, a Tottenham Hotspur belga középpályása (jobbra) és Ciaran Clark, az Aston Villa ír játékosa MTI/EPA/Kerim Okten

 

, a belga válogatott középpályása sérülés miatt nem játszik a magyar csapat elleni nyolcaddöntőben vasárnap, a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon.

Marc Wilmots szövetségi kapitány a mérkőzés helyszínén, Toulouse-ban tartott szombati sajtótájékoztatóján elmondta: nem kockáztatja a Tottenham Hotspur játékosának szerepeltetését, mert a bokája még mindig fáj.

Dembélét a múlt szombati Belgium-Írország csoportmeccs második félidejében le kellett cserélni. Wilmots arra számított, hogy hét-tíz napot követően ismét számíthat a 28 éves középpályásra, de egyelőre nincs tökéletes állapotban a lába.

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.