2018. április 22., vasárnap
Csilla, Noémi

Egyéb IV.kerület

Mindenkit vár az óriáshomokozó

Több mint két hónapon át idén is változatos kikapcsolódási lehetőségekkel vár kicsiket és nagyokat az önkormányzat a Szent István téren. Az önkormányzat évek óta biztosít sport- és közösségi programokat, játszóeszközöket a Szent István téren. Sokan jól ismerik, szeretik a játékokat, például az óriáshomokozót, az óriássakkot, mások a csocsó- és ping – pong asztaloknál időznek szívesen. Ezek mellett óriás társasjáték, malomtábla és vizes játék is várja a gyermekeket, csalá – dokat több mint két hónapon keresztül. Az ingyenes és színvonalas kikapcsolódásra június 10-e és augusztus 14-e között nyílik lehetőség. Nyitvatartás: hétköznaponként 9-től 19 óráig, hétvégenként 15-től 19 óráig.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megölt, további hármat pedig megsebesített egy lövöldöző férfi vasárnapra virradó éjjel az egyesült államokbeli Nashville közelében egy Waffle House étteremben.

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.