2018. január 18., csütörtök
Piroska

Egyéb IV.kerület

Mindenkit vár az óriáshomokozó

Több mint két hónapon át idén is változatos kikapcsolódási lehetőségekkel vár kicsiket és nagyokat az önkormányzat a Szent István téren. Az önkormányzat évek óta biztosít sport- és közösségi programokat, játszóeszközöket a Szent István téren. Sokan jól ismerik, szeretik a játékokat, például az óriáshomokozót, az óriássakkot, mások a csocsó- és ping – pong asztaloknál időznek szívesen. Ezek mellett óriás társasjáték, malomtábla és vizes játék is várja a gyermekeket, csalá – dokat több mint két hónapon keresztül. Az ingyenes és színvonalas kikapcsolódásra június 10-e és augusztus 14-e között nyílik lehetőség. Nyitvatartás: hétköznaponként 9-től 19 óráig, hétvégenként 15-től 19 óráig.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.