EUR: 307,70 Ft
CHF: 286,95 Ft
2017. január 19., csütörtök
Sára, Márió

Extra

Muhammad Ali ismét kórházban

New York, 2006. november 12.
Muhammad ALI egykori amerikai olimpiai és hivatásos világbajnok ökölvívó megérkezik lánya, Laila Ali amerikai hivatásos bokszolónő és az amerikai Shelley Burton vb-címmérkőzésére a New York-i Madison Square Gardenbe 2006. november 11-én. Laila Ali később legyőzte ellenfelét az Ökölvívó Világtanács, a WBC női nagyközépsúlyú világbajnoki címéért kiírt mérkőzésen. (MTI/EPA/JUSTIN LANE)

Ismét kórházba került a legendás bokszoló, Muhammad Ali, ám ezúttal a korábbiaknál súlyosabb állapotban lehet.

A család a szóvivőjén keresztül csütörtökön annyit közölt, hogy a 74 éves Alit légzőszervi problémákkal kezelik, állapota kielégítő, s várhatóan nem fog sok időt kórházban tölteni.

Ezzel szemben az AP hírügynökségnek két, az olimpiai bajnok, korábbi profi nehézsúlyú világbajnok Ali állapotát ismerő, neve elhallgatását kérő személy egymástól függetlenül úgy nyilatkozott, hogy a légzőszervi problémát az öklöző Parkinson-kórja súlyosbítja, s családja kifejezetten aggódik jelenlegi állapota miatta.

Muhammad Ali az 1980-as évek óta Parkinson-kórban szenved, az utóbbi években pedig többször is kórházba került, legutóbb 2015 januárjában.

Kapcsolódó Cikkek