EUR: 313,00 Ft
CHF: 261,52 Ft
2018. április 26., csütörtök
Ervin

Egyéb XXI.kerület

Múzeumok éjszakája Csepelen

2016. június 25-én, szombaton százegynéhány fővárosi múzeum és más intézmény tárja ki kapuját. De nem csupán egész éjszaka nyitva tartó múzeumokról szól ez a programrengeteg, hanem várakról, skanzenekről, állatkertekről, vadasparkokról, fürdőkről, arborétumokról, kulturális központokról és egyéb létesítményekről, amelyek minden korosztály, így a családok, baráti társaságok és más közösségek egésze számára nyújthatnak közös élményt, szórakozást, kikapcsolódást. Olyat, ami érdekes, ami élvezetes, ami élmény marad. Természetesen ebből
a jó buliból Csepel sem maradhat ki. A Királyeredi Művelődési Háznál 14 órától sötétedésig a 100 éves körhinta, ugrálóvár, trambulin várja az érdeklődőket, de lehet utazni Csepel teherautóval, és lesz éjszakai állatok bemutatója is. Megtekinthető kiállítások: Csepel és a gyár története, A trianoni diktátum története és következményei, Szétlőtt városok: Poznan-Budapest 1956, Csepeli vezetési pont kiállítóhely.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.

 • Éremeső a fehérváriaknak

  Éremeső a fehérváriaknak

  Kovács Sarolta nyerte a nők versenyét az öttusázók budapesti országos bajnokságán. Csapatban a KSI SE győzött. De a fehérvári sikernek itt nincs vége.