EUR: 312,20 Ft
CHF: 261,42 Ft
2018. április 24., kedd
György

Egyéb XII.kerület XIV.kerület

Napközis színjátszó tábor Kovács Robival

Kovács Robi, a „Kölyökidő” egykori tinisztárja vezetésével a gyermekek betekintést nyernek a színház és színjátszás világába a június 27-től július 1-jéig a Honvéd Kulturális Központban rendezett napközis táborban. Lesz mozgásszínház, pantomim, beszédtechnikai játékos gyakorlatok, színészmesterség-óra, jelenetek, szerepek tanulása. A hét végére színpadra áll egy kész darab, amit a kis növendékek adnak elő. Lazítás a Récsei Kölyökparkban és a városligeti játszótéren. A tábor ideje alatt a gyermekeknek napi egyszeri étkezés biztosított. Érkezés 7.30-tól, távozás 17 óráig. Részvételi díj igényjogosultaknak 18 000 forint/hét, vendégeknek 20 000 forint/hét. Érdeklődni a 433-9012-es és a 06-30/690-9145-ös telefonszámon és a csuka.zoltanne@hm.gov.hu. e-mail-címen lehet.
Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Fedezzük fel a természetet!

    Fedezzük fel a természetet!

    Teljes gőzzel üzemelnek a turisztikai látványosságok és a kirándulóhelyek Heves megyében. Alig vártuk, hogy végre birtokba vehessük a természetet a hosszú és – úgy látszott – véget nem érő telet követően. Megyénkben számos intézkedést tettek azért, hogy a jó idő beköszöntével mindenki ellátogathasson arra a helyre, amely télen még nem biztos, hogy alkalmas volt erre.

  • Betömik a lyukat

    Betömik a lyukat

    A tervek szerint – az időjárás függvényében – április 19-én, csütörtökön megkezdi a kivitelező az egri Csiky és Barkóczy utcák kereszteződésében keletkezett útbeszakadás helyreállítását. A munka nem egy önálló, ideiglenes megoldást jelent, hanem a már régóta tervezett, teljes, csapadékvíz-rendezési és felújítási program részeként valósul meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) Eger rendelkezésére álló forrásból.