EUR: 307,87 Ft
CHF: 282,33 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Sport

Nem ismer lehetetlent a paralimpikon úszónő

Szerelmével készül a riói olimpiára Illés Fanni úszó és kerekesszékes szépségkirálynő. Párja, Zoli mellett semmivel sem érzi magát másnak, mint ép társai, sőt szerelme hatására szokott le előző párkapcsolatában ráragadt rossz szokásairól.

A harmadik paralimpiájára készülő Fanni nemcsak edzője segítségét élvezheti a készülődésben, hanem kedveséét, Zoliét is, aki amikor csak tehette, szerelme mellett volt az elmúlt három évben.

–  A kapcsolatunk első pillanatától kezdve egyikünkben sem volt félsz a kerekesszékem miatt. Teljes értékű, önellátó ember voltam eddig is, de Zoli mellett az élet egy másik szintjét ismerhettem meg. Ma már együtt élünk, és továbbra is sokat tanulunk egymástól. Nagyon hirtelen haragú tudok lenni, de amióta vele élek, sokat változtam. Az előző párkapcsolatom alatt, be kell vallanom, rendkívül anyagias voltam. Zoli mellett megtanultam, nem a pénz a lényeg, hanem hogy boldog legyek. Neki pedig most türelmet kell tanulnia, mert az utolsó egy-két hónapban már igen feszes a felkészülésem – mesélte a Lokálnak Fanni, aki az idén éremmel a nyakában szeretne hazatérni Dél-Amerikából.

A pár általában 4.30-kor kel, és kétórás kondizással indítja a napot. Innen az uszodába vezet az út, ahol a felkészülési időszakban napi 8-10 kilométert úszik Fanni, ami rengeteget kivesz belőle.

– Reggel még nem igazán jók a reflexeim, általában Zoli visz el az uszodába. Ha látja, hogy nagyon elfáradok, elmegy helyettem vásárolni, és besegít a házimunkába is. Ő most elég elfoglalt, az államvizsgájára készül, úgyhogy én is igyekszem kedveskedni neki, mondjuk egy jó vacsorával. Ha van egy kis szabadidőnk, az ország várait másszuk meg. Előtte ezt még soha nem csináltam, de leírhatatlanul mesés érzés – tette hozzá Fanni, aki sportolói karrierje mellett az egyik növényi őssejtes kozmetikum arca is.

illes_fanni_bemelegitesilles_fanni_oltozikilles_fanni_parjaval

Kapcsolódó Cikkek

 • Nyolcvan felett is az Eb-n szúrnak

  Nyolcvan felett is az Eb-n szúrnak

  Korosabb vívókkal utazik a Chiavariban kezdődő veterán, azaz senior vívó Eb-re a magyar csapat. Az olaszországi tornán pástra lép a korábbi olimpiai bajnok tőröző, a 81 éves Sákovicsné Dömölky Lídia és a világ legidősebb – aktív – vívója, Boros Péter.

 • Rekordpénzt kap a lábára

  Rekordpénzt kap a lábára

  Minden idők legnagyobb pénzét vágja zsebre Odell Beckham Jr., az NFL-ben szereplő New York Giants elkapója, akinek a Nike a liga történetének legdrágább cipőszerződését adja meg.

 • Szép volt, fiúk!

  Szép volt, fiúk!

  Minden labdarúgást szerető ember nehezen viseli, ha nagy nevek döntenek úgy, hogy többet nem lépnek pályára profiként.