EUR: 312,89 Ft
CHF: 261,32 Ft
2018. április 26., csütörtök
Ervin

Extra

Nem sokkol tovább melleivel Kelemen Anna

Szörnyű hírt kell bejelentünk! Kelemen Anna egykori playmate a Ripostnak azt nyilatkozta, hogy hamarosan törli magát a Facebookról.

– Megváltoztam. Tíz éve a fél karomat adtam volna azért, ha egy fotós még kettővel több képet készít rólam, de ez már nem én vagyok. Szinte fizikai fájdalom számomra a gondolat, hogy készítsek és feltöltsek magamról egy szelfit. Bizarrnak és komolytalannak tartanám magam, ha továbbra is fent maradnék ezen az oldalon – nyilatkozta komolyan a Ripostnak. Mi lesz így velünk?

kelemen anna2

A férfiaknak biztosan hiányozni fog az állandó mellbedobás

kelemen anna3

Régi képeket sem nézegethetünk már…

kelemenanna

És ezeket az arckifejezéseket is nélkülöznünk kell majd…

Kapcsolódó Cikkek

 • Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Nemrég megműtötték Caramel kislányát, Szofit. A három és fél éves picinél leukémiát diagnosztizáltak, és egy úgynevezett portot kapott, amelyen keresztül hatékonyabban tudják adagolni a kemoterápiás gyógyszereket.

 • Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit nagyon megkönnyebbült, amikor januárban pár nap rettegés után megtudta, hogy a testében talált újabb daganat jóindulatú. A nótaénekes tizenöt évvel ezelőtt egyszer már sikeresen legyőzte a gyilkos kórt, és a Lokálnak most elárulta: dédunokája esküvőjéig és ükunokájának a születéséig még mindenképp élnie kell.

 • Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Az előző héten elhunyt Avicii halálának okát immár a családja próbálja kideríteni a közel-keleti Oman fővárosában. A DJ testvére, David Bergling egy szállodai szobát is kivett Maszkatban, csupán tizenöt percre attól a helyszíntől, ahol az ismert svéd zenész holttestét megtalálták.