EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 28., vasárnap
Emil, Csanád

Egyéb XIV.kerület

Nemzetközi elismerést kapott a Szecska

A Széchenyi fürdő nyerte a Legjobb nemzetközi termálfürdő díját a 2016. évi International Medical Travel Journal (IMTJ) Egészségturisztikai Díjainak ünnepélyes átadóján. A kategóriában csak olyan fürdők jelentkezését fogadták el, melyek vizének gyógyhatása kutatási eredményekkel bizonyított. A díjat Czinege Szilvia értékesítési és marketingigazgató vette át.

Budapest, 2016. március 22. Látogatók a Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda medencéjében 2016. március 21-én. Az ENSZ 1992-ben nyilvánította március 22-ét a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI Fotó: Balogh Zoltán


MTI Fotó: Balogh Zoltán

A Széchenyi mint Európa legnagyobb műemlék és gyógyfürdője az elmúlt években három, összesen több mint hárommilliárd forint értékű jelentősebb felújításon esett át. A díj további fejlesztésekre, még színvonalasabb, teljesebb körű szolgáltatások biztosítására inspirálja a társaságot, így a nyár folyamán a fürdő vendégei mind a labdarúgó Európa-bajnokság, mind az olimpia idején 12 négyzetméteres ledfalon követhetik végig a sporteseményeket, akár a hűsítő medencében ülve.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.