2018. április 23., hétfő
Béla

Egyéb XIV.kerület

Nemzetközi elismerést kapott a Szecska

A Széchenyi fürdő nyerte a Legjobb nemzetközi termálfürdő díját a 2016. évi International Medical Travel Journal (IMTJ) Egészségturisztikai Díjainak ünnepélyes átadóján. A kategóriában csak olyan fürdők jelentkezését fogadták el, melyek vizének gyógyhatása kutatási eredményekkel bizonyított. A díjat Czinege Szilvia értékesítési és marketingigazgató vette át.

Budapest, 2016. március 22. Látogatók a Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda medencéjében 2016. március 21-én. Az ENSZ 1992-ben nyilvánította március 22-ét a víz világnapjává, amelynek célja a környezet és ezen belül a Föld vízkészletének védelme. MTI Fotó: Balogh Zoltán


MTI Fotó: Balogh Zoltán

A Széchenyi mint Európa legnagyobb műemlék és gyógyfürdője az elmúlt években három, összesen több mint hárommilliárd forint értékű jelentősebb felújításon esett át. A díj további fejlesztésekre, még színvonalasabb, teljesebb körű szolgáltatások biztosítására inspirálja a társaságot, így a nyár folyamán a fürdő vendégei mind a labdarúgó Európa-bajnokság, mind az olimpia idején 12 négyzetméteres ledfalon követhetik végig a sporteseményeket, akár a hűsítő medencében ülve.

Kapcsolódó Cikkek

 • Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megölt, további hármat pedig megsebesített egy lövöldöző férfi vasárnapra virradó éjjel az egyesült államokbeli Nashville közelében egy Waffle House étteremben.

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.