EUR: 316,89 Ft
CHF: 269,31 Ft
2018. május 22., kedd
Júlia, Rita

Belföld

Nincs ítélet Juhász ügyében

Harmadfokon folytatódott kedden a Fővárosi Ítélőtábla előtt a volt szocialista honvédelmi miniszter, Juhász Ferenc és egykori államtitkára, Fapál László úgynevezett lakásügye – írta a Magyar Idők. A vád szerint a politikus 2006 júniusában megszegte a vagyonkezelési szabályokat, amikor engedélyezte, hogy Fapál László megvegye a neki 2005 májusában határozatlan idejű bérleti szerződéssel juttatott lakást. Első fokon a terhelteket felmentették, a Fővárosi Törvényszék azonban bűnösnek találta őket, s mindkettejükre feltételes szabadságvesztést rótt ki. Az ügy ezért került a Fővárosi Ítélőtáblára. Ítélethirdetés a jövő héten hétfőn várható.

Budapest, 2016. június 14. Juhász Ferenc, volt szocialista honvédelmi miniszter az ellene és Fapál László, a Honvédelmi Minisztérium volt közigazgatási államtitkára ellen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés vádjával folyó büntetőper tárgyalásán, a Fővárosi Ítélőtáblán 2016. június 14-én. MTI Fotó: Soós Lajos

Budapest, 2016. június 14.
Juhász Ferenc volt szocialista honvédelmi miniszter az ellene és Fapál László, a Honvédelmi Minisztérium volt közigazgatási államtitkára ellen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés vádjával folyó büntetőper tárgyalásán a Fővárosi Ítélőtáblán 2016. június 14-én.
MTI Fotó: Soós Lajos


Kapcsolódó Cikkek

  • Éjfélkor jár le az szja-bevallás jóváhagyási határideje

    Éjfélkor jár le az szja-bevallás jóváhagyási határideje

    Kedd éjfélig lehet átnézni, elfogadni, kiegészíteni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) által készített személyi jövedelemadó (szja) bevallási tervezetet, amit legegyszerűbben az ügyfélkapuval rendelkezők tehetnek meg a NAV honlapjáról elérhető felületen – hívta fel a figyelmet Kis Péter András, a NAV adószakmai szóvivője kedden az MTI-hez eljuttatott közleményben.