EUR: 309,11 Ft
CHF: 285,21 Ft
2016. október 27., csütörtök
Szabina

Belföld

Nincs ítélet Juhász ügyében

Harmadfokon folytatódott kedden a Fővárosi Ítélőtábla előtt a volt szocialista honvédelmi miniszter, Juhász Ferenc és egykori államtitkára, Fapál László úgynevezett lakásügye – írta a Magyar Idők. A vád szerint a politikus 2006 júniusában megszegte a vagyonkezelési szabályokat, amikor engedélyezte, hogy Fapál László megvegye a neki 2005 májusában határozatlan idejű bérleti szerződéssel juttatott lakást. Első fokon a terhelteket felmentették, a Fővárosi Törvényszék azonban bűnösnek találta őket, s mindkettejükre feltételes szabadságvesztést rótt ki. Az ügy ezért került a Fővárosi Ítélőtáblára. Ítélethirdetés a jövő héten hétfőn várható.

Budapest, 2016. június 14. Juhász Ferenc, volt szocialista honvédelmi miniszter az ellene és Fapál László, a Honvédelmi Minisztérium volt közigazgatási államtitkára ellen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés vádjával folyó büntetőper tárgyalásán, a Fővárosi Ítélőtáblán 2016. június 14-én. MTI Fotó: Soós Lajos

Budapest, 2016. június 14.
Juhász Ferenc volt szocialista honvédelmi miniszter az ellene és Fapál László, a Honvédelmi Minisztérium volt közigazgatási államtitkára ellen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés vádjával folyó büntetőper tárgyalásán a Fővárosi Ítélőtáblán 2016. június 14-én.
MTI Fotó: Soós Lajos

Kapcsolódó Cikkek

 • Ötös alá

  Ötös alá

  Nagyon szép dolog, ha egy iskola nem klisékkel, hanem tanár-diák együttműködésben készült zenés színpadi játékkal emlékezik nemzeti ünnepeken.

 • Rendőrt ölt a neonáci

  Rendőrt ölt a neonáci

  Kegyetlenül megölte Pálvölgyi Péter rendőr őrnagyot szerdán Bőnyben Győrkös István, az ismert nyilasvezér.

 • Mécs kiakadt Horn rokonára

  Mécs kiakadt Horn rokonára

  Komoly perpatvar robbant ki egy orosz tévéműsor miatt, amelyben az ’56-os forradalmat a CIA művének nevezték. Az adásban megszólalt az MSZP-s Havas Szófia, Horn Gyula unokahúga is, aki szerint a szabadságharc idején vadásztak a zsidókra.

 • Juhász maffiózóknak dolgozik

  Juhász maffiózóknak dolgozik

  Végleg eldőlt, hogy Juhász Péter, az Együtt alelnöke Portik Tamásnak, a magyar alvilág egyik legsúlyosabb figurájának táskahordója.