EUR: 309,64 Ft
CHF: 288,51 Ft
2017. március 29., szerda
Auguszta

Belföld

Nincs ítélet Juhász ügyében

Harmadfokon folytatódott kedden a Fővárosi Ítélőtábla előtt a volt szocialista honvédelmi miniszter, Juhász Ferenc és egykori államtitkára, Fapál László úgynevezett lakásügye – írta a Magyar Idők. A vád szerint a politikus 2006 júniusában megszegte a vagyonkezelési szabályokat, amikor engedélyezte, hogy Fapál László megvegye a neki 2005 májusában határozatlan idejű bérleti szerződéssel juttatott lakást. Első fokon a terhelteket felmentették, a Fővárosi Törvényszék azonban bűnösnek találta őket, s mindkettejükre feltételes szabadságvesztést rótt ki. Az ügy ezért került a Fővárosi Ítélőtáblára. Ítélethirdetés a jövő héten hétfőn várható.

Budapest, 2016. június 14. Juhász Ferenc, volt szocialista honvédelmi miniszter az ellene és Fapál László, a Honvédelmi Minisztérium volt közigazgatási államtitkára ellen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés vádjával folyó büntetőper tárgyalásán, a Fővárosi Ítélőtáblán 2016. június 14-én. MTI Fotó: Soós Lajos

Budapest, 2016. június 14.
Juhász Ferenc volt szocialista honvédelmi miniszter az ellene és Fapál László, a Honvédelmi Minisztérium volt közigazgatási államtitkára ellen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés vádjával folyó büntetőper tárgyalásán a Fővárosi Ítélőtáblán 2016. június 14-én.
MTI Fotó: Soós Lajos

Kapcsolódó Cikkek

 • Simicska tanácsaira támaszkodna Vona

  Simicska tanácsaira támaszkodna Vona

  Jelen pillanatban nem venné fel a Jobbikba Simicska Ádámot Vona Gábor, ám a segítségét elfogadnák. Mindezt az ATV Egyenes beszéd című műsorában mondta a Jobbik elnöke, aki a műsorvezetőnek arra a kérdésére, hogy Simicska Ádám kérte-e a felvételét a Jobbikba, Vona azt válaszolta: ez valótlan információ, vagyis kacsa.

 • Lebukott Demszky! Aba Botond is ellene vallott

  Lebukott Demszky! Aba Botond is ellene vallott

  Egykori beosztottja, Aba Botond volt BKV-vezérigazgató az Országgyűlés gazdasági bizottságának elismerte: Demszky Gábor „közvetlen irányításával” működött a DBR Metró Projekt Kft.

 • Allergiások figyelem!: Fokozódik a nyír pollenszórása

  Allergiások figyelem!: Fokozódik a nyír pollenszórása

  Az elkövetkező napokban várhatóan országszerte fokozódik a nyír pollenszórása, a déli, délnyugati országrészben a koncentrációja már a magas szintet is elérheti – tette közzé az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) a Facebook-oldalán.