EUR: 307,24 Ft
CHF: 282,16 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Egyéb III.kerület

Nyár a Krúdy-negyedben

Zene, gyerekprogram, kiállítás, vendéglátás, verklimuzsika, fiákerutazás, sakk, újságok, nyugágyak várják a Krúdy-negyedbe látogatókat az Óbudai Társaskör kertjében, galériájában, kávézójában, az Óbudai Népzenei iskolában, valamint a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban. A programok között szerepel a Tweed Run Budapest kerékpáros felvonulása régi típusú bringákon, tweed stílusú ruhákban. Lesz látványkerekezés,
veteránkerékpár-kiállítás, fotózkodás, kvízjáték, nyáresti muzsika – ahol közreműködnek a Liszt Ferenc Kamarazenekar tagjai -, valamint a DiverTango koncertje. Az Óbudai Népzenei iskolában Szent Iván napjához kapcsolódó dallamok, gyerektáncház, estefelé tűzgyújtás és tűzugrás várja a családokat.A programok ingyenesek, és rossz idő esetén is megtartják őket.
Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.