2018. április 25., szerda
Márk

Egyéb III.kerület

Nyár a Krúdy-negyedben

Zene, gyerekprogram, kiállítás, vendéglátás, verklimuzsika, fiákerutazás, sakk, újságok, nyugágyak várják a Krúdy-negyedbe látogatókat az Óbudai Társaskör kertjében, galériájában, kávézójában, az Óbudai Népzenei iskolában, valamint a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban. A programok között szerepel a Tweed Run Budapest kerékpáros felvonulása régi típusú bringákon, tweed stílusú ruhákban. Lesz látványkerekezés,
veteránkerékpár-kiállítás, fotózkodás, kvízjáték, nyáresti muzsika – ahol közreműködnek a Liszt Ferenc Kamarazenekar tagjai -, valamint a DiverTango koncertje. Az Óbudai Népzenei iskolában Szent Iván napjához kapcsolódó dallamok, gyerektáncház, estefelé tűzgyújtás és tűzugrás várja a családokat.A programok ingyenesek, és rossz idő esetén is megtartják őket.
Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.