EUR: 305,49 Ft
CHF: 268,89 Ft
2017. július 28., péntek
Szabolcs

Külföld

Obama beszólt Trumpnak

Interjút adott az NBC televízió esti talkshow-jának Barack Obama. Az USA leköszönő elnöke egyértelművé tette, hogy Hillary Clintont támogatja a kampányban. Annak, hogy mit gondol Obama, azért is van nagy jelentősége, mert az elnöki vélemény komoly érv lehet a demokraták végső jelöltjének kiválasztásakor.

Barack Obama, elnök, Usa, Jimmy Fallon, NBC (Fotó: MTI)

Obama jókat mosolyog Donald Trumpon (Fotó: MTI)

 

Az NBC műsorvezetője, Jimmy Fallon rákérdezett Obamánál, hogy szerinte a republikánusok örülnek-e Donald Trump elnökjelöltségének. – Hogy ők hogyan éreznek, azt nem tudom, de mi örülünk neki – élcelődött az elnök, a közönség pedig hangosan kacagott a poénon.

Kapcsolódó Cikkek

 • Levágott péniszével dobálta a rendőröket

  Levágott péniszével dobálta a rendőröket

  Egy őrjöngő, önkívületi állapotban lévő férfihoz riasztották a rendőrséget Chicagoban. Nem kizárt, hogy az önmagából, meztelenül randalírozó ámokfutó valamilyen drog hatása alatt lehetett, ugyanis amikor az egyenruhások megpróbálták lecsillapítani, az szó nélkül rátámadott a szolgálatot teljesítő járőrökre.

 • Terrorizmus: Változott a célpontok kiválasztása és az elkövetési mód is

  Terrorizmus: Változott a célpontok kiválasztása és az elkövetési mód is

  A Migrációkutató Intézet szerint az elmúlt hónapokban elkövetett európai dzsihadista ösztönzésű merényletek nem csupán azt jelzik, hogy Európában egyre gyakrabban fordulnak elő hasonló indíttatású terrorista akciók, hanem változás észlelhető a célpontok kiválasztásában és az elkövetési módban is.

 • Dízelbotrány: Egy Porsche is fennakadt a szűrőn

  Dízelbotrány: Egy Porsche is fennakadt a szűrőn

  A Porsche autógyárnak vissza kell hívnia a 3,0 literes dízelmotorral rendelkező Cayenne modelleket a motor emissziós értékeit módosító szoftver miatt – jelentette be csütörtökön Alexander Dobrindt német szövetségi közlekedési miniszter.