2018. április 26., csütörtök
Ervin

Külföld

Obama beszólt Trumpnak

Interjút adott az NBC televízió esti talkshow-jának Barack Obama. Az USA leköszönő elnöke egyértelművé tette, hogy Hillary Clintont támogatja a kampányban. Annak, hogy mit gondol Obama, azért is van nagy jelentősége, mert az elnöki vélemény komoly érv lehet a demokraták végső jelöltjének kiválasztásakor.

Barack Obama, elnök, Usa, Jimmy Fallon, NBC (Fotó: MTI)

Obama jókat mosolyog Donald Trumpon (Fotó: MTI)

 

Az NBC műsorvezetője, Jimmy Fallon rákérdezett Obamánál, hogy szerinte a republikánusok örülnek-e Donald Trump elnökjelöltségének. – Hogy ők hogyan éreznek, azt nem tudom, de mi örülünk neki – élcelődött az elnök, a közönség pedig hangosan kacagott a poénon.

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Világjáró vizsla

    A nap képe: Világjáró vizsla

    Bemutatjuk Whiskyt, a négyéves vadászebet, aki gazdájával már szinte az egész világ összes mesebeli táját bejárta. Gazdája, Adele imádja a természetet, így nem csoda, hogy hűséges társával, a magyar vizslával egyre több lélegzetelállító helyre igyekeznek eljutni.

  • Morvai elítélte Macron terveit

    Morvai elítélte Macron terveit

    Morvai Krisztina, Európai Parlamenti képviselő Strasbourgban, az Európai Parlament ülésén szólalt fel Emmanuel Macron francia elnök Európai Egyesült Államok víziója ellen és állt ki a nemzetek Európája mellett.