2018. január 17., szerda
Antal, Antónia

Külföld

Obama beszólt Trumpnak

Interjút adott az NBC televízió esti talkshow-jának Barack Obama. Az USA leköszönő elnöke egyértelművé tette, hogy Hillary Clintont támogatja a kampányban. Annak, hogy mit gondol Obama, azért is van nagy jelentősége, mert az elnöki vélemény komoly érv lehet a demokraták végső jelöltjének kiválasztásakor.

Barack Obama, elnök, Usa, Jimmy Fallon, NBC (Fotó: MTI)

Obama jókat mosolyog Donald Trumpon (Fotó: MTI)

 

Az NBC műsorvezetője, Jimmy Fallon rákérdezett Obamánál, hogy szerinte a republikánusok örülnek-e Donald Trump elnökjelöltségének. – Hogy ők hogyan éreznek, azt nem tudom, de mi örülünk neki – élcelődött az elnök, a közönség pedig hangosan kacagott a poénon.

Kapcsolódó Cikkek

  • Új hímtagot kap a péniszrákos ló

    Új hímtagot kap a péniszrákos ló

    A Bridgtonban élő póni olyan betegséggel küzd ami nagyon kevés fajtársát érinti. Richard a ló pénisze teljesen elrákosodott. Ahhoz, hogy megmentsék az állat életét online gyűjtésbe kezdtek gondozói, hogy elég pénzt szerezzenek az állat műtétjére, ami során új hímvesszőt kapna a beteg testrésze helyett.

  • Egyre több színész határolódik el Woody Allentől

    Egyre több színész határolódik el Woody Allentől

    Egyre több amerikai színész, többek közt Rebecca Hall, Greta Gerwig, Ellen Page, határolódik el Woody Allentől és legújabb filmjétől a rendező elleni évtizedekkel ezelőtti gyermekmolesztálási vádak felelevenítése nyomán.