EUR: 326,44 Ft
CHF: 283,65 Ft
2018. június 22., péntek
Paulina

Egyéb XVII.kerület

Olimpiai napot tartottak a Gregorban

Martinek János volt a Gregor József Általános Iskola vendége múlt héten. A kétszeres olimpiai bajnok öttusázó nyitotta meg a sportnapot, melyet a riói olimpia jegyében szerveztek a tanárok a diákok kérésére. Mielőtt a gyerekek nekiláttak volna a tizenkét állomáson rájuk váró különböző feladatok teljesítésének, megformálták az öt karikát, ami az olimpia szellemiségét tükrözi.

Riói Olimpia, Martinek János kétszeres olimpiai bajnok öttusázó, (Fotó: Keresztesi Balázs)

Martinek János tiszteletbeli gregoros lett
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Riói Olimpia, Martinek János kétszeres olimpiai bajnok öttusázó, (Fotó: Keresztesi Balázs)

A gyerekek megformálták az olimpiai öt karikát
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.