EUR: 307,06 Ft
CHF: 281,40 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Egyéb XVII.kerület

Olimpiai napot tartottak a Gregorban

Martinek János volt a Gregor József Általános Iskola vendége múlt héten. A kétszeres olimpiai bajnok öttusázó nyitotta meg a sportnapot, melyet a riói olimpia jegyében szerveztek a tanárok a diákok kérésére. Mielőtt a gyerekek nekiláttak volna a tizenkét állomáson rájuk váró különböző feladatok teljesítésének, megformálták az öt karikát, ami az olimpia szellemiségét tükrözi.

Riói Olimpia, Martinek János kétszeres olimpiai bajnok öttusázó, (Fotó: Keresztesi Balázs)

Martinek János tiszteletbeli gregoros lett
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Riói Olimpia, Martinek János kétszeres olimpiai bajnok öttusázó, (Fotó: Keresztesi Balázs)

A gyerekek megformálták az olimpiai öt karikát
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.