EUR: 311,20 Ft
CHF: 265,12 Ft
2018. március 20., kedd
Klaudia,

Sport

Óriási K1-es magyar siker Kínában

k1

Habash Antoine Krisztián a győztesnek járó kupával

A világon 30 millió néző követhette figyelemmel, ahogy Rehák György tanítványa, a magyar színekben versenyző K-1-es Habash Antoine Krisztián Kínában óriási csatában legyőzte a hazai veretlen sztárt  Zang Cheng Noi-t!

A Chengdu városában rendezett  „Legendák gáláját” 6 sportcsatorna közvetítette élőben, az ismert legnagyobb K1-es szervezetek, – mint a Glory a UFC ,Thaifight,Japán K-1 – képviselői a helyszínen gratuláltak a kiváló magyar teljesítményhez!
– Jól esett, hogy sokan Antoine győzelmét várták, neki szurkoltak pusztán a szimpátia alapján – mondta a Lokálnak Rehák György, aki hozzátette, a kínai fiú tehetséges, kemény és eddig szinte minden mérkőzését megnyerte, a  szervezet 63kilós súlycsoportjában a nemzetközi bajnoki övet is ő birtokolja.
– A helyi sztárt, Zang Cheng Noit – aki kínai népviseletben lépett be a ringbe – majd ötezer szurkoló buzdított. Az első menetben a két fiú még csak „méregette” egymást, keresték a rúgó és ütő távolságot. ennek ellenére a zünetben gyorsan változtatni kellett a taktikán, mert a kínai srác egy ponttal vezetett. A második menetben Krisztián többször leforgott balra ellenfele rúgásakor balhoroggal,majd jobb egyenessel felszakította kínai ellenfele szemöldökét,ugrott rá térdrúgással ,ugró köríves rúgással látványosan! A harmadik menetben Krisztián többször földre küldte ellenfelét. A menet közepétől időbeli ritmusokat jól betartva, taktikusan meglepte a kínait, aki a mérkőzés végén megadóan ment a saját sarkába! Ezt látva már tudtuk:  ezt a csatár megnyertük


Kapcsolódó Cikkek

 • Liu Shaolint meglepte vb-ezüstérme

  Liu Shaolint meglepte vb-ezüstérme

  Liu Shaolin Sándor ezüstérmet szerzett  a montreali rövidpályás gyorskorcsolya-vb zárónapján összetettben. A legjobb nyolcat felvonultató 3000 méteres szuperdöntőben a szerencse is mellészegődött, hiszen a hajrában összeakadt a két esélyesebb dél-koreai, egyikük utolsó lett, másikukat pedig kizárták.

 • Ronaldo megszerezte 50. mesterhármasát

  Ronaldo megszerezte 50. mesterhármasát

  Cristiano Ronaldo megszerezte karrierje 50. mesterhármasát a Girona ellen 6-3-ra megnyert bajnoki mérkőzésen. Ami a számokat illeti: 34-et szerzett a La Ligában, 7-et a Bajnokok Ligájában, 4-et vb-selejtezőkön, 2-öt a Király Kupában és egyet-egyet a Premier League-ben, a Klub vb-n, illetve az Eb-selejtezőkön.

 • Neymar visszavágyik Barcelonába

  Neymar visszavágyik Barcelonába

  Neymar állítólag már megbánta, hogy a PSG kedvért otthagyta Barcelonát. A sérülése utáni három hónapos rehabilitációja közben a brazil futballista tovább gyarapította vétkeit: új frizurával lepte meg a szurkolókat.