EUR: 307,28 Ft
CHF: 282,25 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Belföld

Őrület! Mentőhelikoptert riadoztatott, hogy láthasson egyet

Szó szerint eszét vehette a szerelem annak a 24 éves fiatalembernek, aki kért mentőhelikopter, mert a barátnője még nem látott olyat.

R. Roland bejelentést tett a rendőrségen, hogy társával gombászni indultak Szlovákia felé, de útközben, az erdőben társa rosszul lett, aki vélhetően epilepsziás. Rendőrök, mentőhelikopter, szlovák rendőrök, polgárőrök keresték a rosszul lett férfit a domaházai erdőségben, de nem találták – írta a Police.hu.

Később a telefonáló fiatalember jelentkezett a rendőrségen és elmondta, hogy a vele lévő lány még nem látott helikoptert, ezért „rendelt egyet”.

Az Ózdi Rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett férfit 2016. június 6-án állítja bíróság elé valótlan bejelentés szabálysértésének elkövetése miatt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Rendőrök keveredtek drogügyletbe

    Rendőrök keveredtek drogügyletbe

    Nyomozás indult két rendőr ellen kábítószer birtoklása miatt – erősítette meg a Fővárosi Főügyészség pénteken az MTI-nek a 24.

  • Magyarország a belső erőforrásaira támaszkodik

    Magyarország a belső erőforrásaira támaszkodik

    A jelenlegi migrációs válságban fontos hangsúlyozni, hogy Magyarország a külső erőforrások helyett belső erőforrásokra támaszkodik, a kormány magyar embereket és családokat szeretné támogatni – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára pénteken Budapesten, a Családok budapesti világtalálkozójának szünetében tartott sajtótájékoztatón.