EUR: 309,07 Ft
CHF: 288,25 Ft
2017. január 22., vasárnap
Artúr, Vince

Belföld

Őrület! Mentőhelikoptert riadoztatott, hogy láthasson egyet

Cambridge, 2015. július 13.
Vilmos cambridge-i herceg, a brit trónörökös elsőszülött fia a H145-ös szolgálati mentőhelikopterével a háttérben a cambridge-i repülőtéren 2015. július 13-án. A brit uralkodói család tagja a kelet-angliai légimentő-szolgálat pilótájaként állt munkába. (MTI/AP/Pool/Stefan Rousseau)

Szó szerint eszét vehette a szerelem annak a 24 éves fiatalembernek, aki kért mentőhelikopter, mert a barátnője még nem látott olyat.

R. Roland bejelentést tett a rendőrségen, hogy társával gombászni indultak Szlovákia felé, de útközben, az erdőben társa rosszul lett, aki vélhetően epilepsziás. Rendőrök, mentőhelikopter, szlovák rendőrök, polgárőrök keresték a rosszul lett férfit a domaházai erdőségben, de nem találták – írta a Police.hu.

Később a telefonáló fiatalember jelentkezett a rendőrségen és elmondta, hogy a vele lévő lány még nem látott helikoptert, ezért „rendelt egyet”.

Az Ózdi Rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett férfit 2016. június 6-án állítja bíróság elé valótlan bejelentés szabálysértésének elkövetése miatt.

Kapcsolódó Cikkek