EUR: 326,40 Ft
CHF: 283,59 Ft
2018. június 22., péntek
Paulina

Belföld

Őrület! Mentőhelikoptert riadoztatott, hogy láthasson egyet

Szó szerint eszét vehette a szerelem annak a 24 éves fiatalembernek, aki kért mentőhelikopter, mert a barátnője még nem látott olyat.

R. Roland bejelentést tett a rendőrségen, hogy társával gombászni indultak Szlovákia felé, de útközben, az erdőben társa rosszul lett, aki vélhetően epilepsziás. Rendőrök, mentőhelikopter, szlovák rendőrök, polgárőrök keresték a rosszul lett férfit a domaházai erdőségben, de nem találták – írta a Police.hu.

Később a telefonáló fiatalember jelentkezett a rendőrségen és elmondta, hogy a vele lévő lány még nem látott helikoptert, ezért „rendelt egyet”.

Az Ózdi Rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett férfit 2016. június 6-án állítja bíróság elé valótlan bejelentés szabálysértésének elkövetése miatt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Készítsen limonádét otthon!

  Készítsen limonádét otthon!

  Napjainkban reneszánszát éli a limonádé. A nagy melegben kifejezetten kellemes hűsítő lehet egy finoman elkészített ital, ami ráadásként még kifejezetten egészségesek is, ha jó sok gyümölccsel készülnek.

 • Orbánék beintettek Junckernek

  Orbánék beintettek Junckernek

  Magyarország érdeke, hogy sikeres osztrák elnökség legyen a következő időszakban. Bízunk benne, hogy az osztrák elnökség után erősebb és biztonságosabb közösség lesz Európa, mint most – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a visegrádi négyek-Ausztria csúcstalálkozó után a Várkert Bazárban.

 • Repülős verseny miatt módosul a közlekedés

  Repülős verseny miatt módosul a közlekedés

  Hétvégén rendezik a Red Bull Air Race Világbajnokság budapesti versenyét, így hétfőig több fővárosi fő közlekedési útvonalat – budai és pesti rakpartokat, a Lánchidat, valamint a Clark Ádám tér és a Széchenyi tér környékét– időszakosan lezárják a forgalom elől – derül ki a BKK honlapjáról.