EUR: 308,50 Ft
CHF: 288,00 Ft
2017. március 23., csütörtök
Emőke

Életmód

Össznépi társasjáték a félrelépegető

Couple dressed in evening wear, caressing one another, Image: 43366003, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, imageBROKER

Vajon van-e jövője a kapcsolatnak a félrelépés  után? (Profimedia)

Ha szeretem, akkor nem csalom meg. Ha megcsalom, akkor nem szeretem igazán. Ha nem szeretem igazán, akkor miért élek vele? Logikus gondolatmenet, a valóságban azonban ritkán működik. Ha becsúszik egy kaland vagy elindul egy titkos viszony, akkor nincs kiszállás a félrelépegetőből.

A megcsalás
– Amikor otthon voltam a gyerekekkel és nem fértem bele a ruháimba, és előfordult, hogy csak este vettem észre, az egész napot pizsamában töltöttem, és jobban értékeltem az alvást, mint a szexet, akkor a férjem megcsalt – mesélte Gitta, aki nyolc éve él házasságban. – Megcsalás volt, mert cserbenhagyott. Belebolondult a kolléganőjébe, aki ragyogó volt, vékony és okos. Nem szóltam. Kínlódtam, lefogytam, szexistennő lettem és visszacsábítottam. És megfogadtam, hogy soha nem fogom a fejéhez vágni, soha nem tudja meg, hogy mennyit tudtam, ha tényleg kiszeret belőle és visszaszeret belém. Győztem, de a mai napig beleharapok a nyelvembe, ha úgy érzem, hogy egy veszekedésnél már majdnem kibukik belőlem.

A kaland
– Egy ottalvós csapatépítő tréningen a férjem a gyakornok kislánynak bebizonyította, hogy ő még mindig férfi a talpán – idézte fel húszéves házasságának egy kevésbé kellemes epizódját a harmincnyolc éves, kétgyermekes Réka. – Aztán hazajött, virágot hozott, elhalmozott ezer apró figyelmességgel, mindent bevallott, és bocsánatért könyörgött. Annyira szétcsúszott a bűnbánattól, hogy munkahelyet váltott, mi pedig túléltük ezt is.

A titkos viszony 
– A gyerek osztálytársának anyukája nagyon elkezdett velem barátkozni. Csatlakoztak a családi programokhoz, beavatott a házassága válságába, megvitattuk a kicsik dolgait, és még azt is elmondta, hogy van egy titkos viszonya. Lassan esett le, hogy a férjem az – árulta el a negyvenes évei közepén járó Laura. – A férjem, aki együtt jár pecázni az ő férjével. Nem tudtam haragudni. Akkor már nekem is volt egy titkos viszonyom. Felbukkant egy régi „majdnem pasim”, akivel akkoriban semmi nem történt, most pedig csak szex van, más semmi. Soha nem csaltam meg a férjem, nem kalandoztam, nem léptem félre. De most úgy érzem, mintha egy utolsó, őrült szenvedélyt dobott volna a gép, és ezt nincs erőm kihagyni.

Következő rész: A hatalmas házi színpad, avagy mindenkinek van egy szerepálma

 

Man and a woman making love in bed, Image: 176976596, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, imageBROKER

Néhány ezer forintért bérelhető találkahely ( Profimedia)

A tilosban járók szövetségesei

A házasságban élők 68 százaléka lépett már félre, és 32 százalékuknak van folyamatos kapcsolata egy bizonyos harmadikkal – állítja egy friss felmérés. Közben teljes iparág épült a hűtlenségre, alibi gyárral, szerető kereső oldallal, titkos találkahelyekkel. A fővárosban és vidéken számos helyen lehet néhány órára lakást bérelni. Érkezéskor a helyszínen kell fizetni a diszkréten várakozó kulcsátadónak, majd távozásnál többnyire a postaládába kell dobni a kulcsot.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mi kell az alkalmazottnak?

  Mi kell az alkalmazottnak?

  A munkavállalókat kevésbé érdekli az innováció vagy a csapatmunka, inkább a felelősségvállalás, az átláthatóság, valamint a munka és a magánélet egyensúlyának biztosítása a csábító, amikor új munkahelyet keresnek – állapítja meg többek között a Clementine 25 nemzetközi vállalatot és 98 323 dolgozói véleményt elemző kutatása.

 • Lola és Balázs párterápián

  Lola és Balázs párterápián

  Az énekesnő Lola és párja, Bence szívesen múlatják az időt édes semmittevéssel azon a pár napon, amelyet a munkájuk mellett kettesben tudnak tölteni.

 • Lélekgyógyító is lehet a táskakészítés

  Lélekgyógyító is lehet a táskakészítés

  Az alkotás jót tesz a léleknek – vallja Balázs Brigitta művészetterapeuta, aki az önismereti csoportjain részt vevőknek abban segít, hogy közelebb kerüljenek a legbelső világukhoz, miközben elkészítik egyedi tervezésű táskájukat.

 • Erre figyeljen az ingatlanhirdetésben!

  Erre figyeljen az ingatlanhirdetésben!

  A hazai lakásvásárlók átlagosan 3–6 hónapot töltenek el a megfelelő ingatlan kiválasztásával. Az eladó ingatlanok hirdetéseit sokszor érdemes fenntartásokkal kezelni.