EUR: 305,52 Ft
CHF: 275,19 Ft
2017. július 26., szerda
Anna, Anikó

Belföld

Párttársával hozták hírbe Volnert

A Jobbik egyik választókerületi elnökét vélték többen felismerni azokon a fotókon, amelyeket a ripost.hu jelentetett meg Volner János jobbikos frakcióvezetőről, amint a nős, kétgyermekes politikus egy nővel eltűnik egy péceli bozótosban.

Egy csinos fiatal nő és Volner János, a Jobbik frakcióvezetője közös plakátja kezdett el terjedni internetes fórumokon, miután a ripost.hu fotósorozatot közölt, amelyen a nős Volner egy ismeretlen nővel látható egy elhagyott területen Pécel mellett. A portál fotói szerint a pár 20 percet töltött el a bozótosban. Több fórumozó, de egy lapunknak e-mailt küldő személy is úgy véli, hogy a párt egyik választókerületi elnökével látható Volner.

Mivel az azonosság egyáltalán nem megerősített, lapunknak eszébe sincs megnevezni a választókerületi elnököt, de megkerestük magát az érintettet, aki cáfolta a híresztelést.

– Köszönöm, hogy személyesen vette fel velem a kapcsolatot. Megkeresésével kapcsolatban szeretném jelezni, hogy még a feltételezést is visszautasítom. Az ügyben nem vagyok érintett, a fényképeken nem én szerepelek – írta válaszában a fiatal politikus.

Eközben a Jobbik a botránnyal kapcsolatban közölte, hogy ripost.hu felvételein látható hölggyel „Volner János hosszabb ideje magánéleti kapcsolatban van”. Érdekes fejlemény ez azok után, hogy Volner nemcsak nős, de vagyonnyilatkozatában is feleségét tüntette fel mint vele egy háztartásban élő személyt.

A Lokál ezután megkérdezte a Jobbikot: az ismeretlen nő miért nem szerepel Volner János vagyonnyilatkozatában mint hozzátartozó. A sajtóosztály szerint „Volner János vagyonnyilatkozata megfelel a 2015. december 31-i állapotnak. Minden más kérdése olyan magánéleti kérdés, melyre nem tudunk, de ha tudnánk sem kívánnánk válaszolni”.

Ezek után felmerülhet: ha Volner János az év eleje óta eltelt időben különvált feleségétől és egy másik hölggyel ápol bizalmas viszonyt, miért kell Pécelen egy bozótosban bujkálniuk és miért nem vállalják fel nyíltan a viszonyt?

Volner es az ismeretlen no 20 percet toltottek kettesben a bozotban

Budapest, 2015. október 8. Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese felszólal a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alap 2011-2015 közötti tevékenységéről szóló vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2015. október 8-án. MTI Fotó: Soós Lajos

Budapest, 2015. október 8.
Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese felszólal a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alap 2011-2015 közötti tevékenységéről szóló vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2015. október 8-án.
MTI Fotó: Soós Lajos

Kapcsolódó Cikkek

 • Meredeken nő a rendvédelmi dolgozók fizetése

  Meredeken nő a rendvédelmi dolgozók fizetése

  Átlagosan ötven százalékkal nő a rendvédelmi dolgozók illetménye 2019-ig a 2015 júliusától elindult életpályamodellnek köszönhetően; emellett 2010 és 2017 között csaknem hétezer fővel nőtt a rendőrség hivatásos állománya, miközben a betöltetlen álláshelyek száma mintegy kétezerrel csökkent – írta a Magyar Idők szerdán.

 • Így kutatják át a cellákat a börtönőrök – Fotók!

  Így kutatják át a cellákat a börtönőrök – Fotók!

  – Nincs különbség férfi és nő között a büntetés-végrehajtásban, ha valakinek fontos az elhivatottság, lényegtelen, hogy valaki férfi vagy nő – mondta a 26 éves Marosi Bettina, a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet udvarán.

 • Rekordforgalom a repülőtéren

  Rekordforgalom a repülőtéren

  A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér mindkét termináljában a FINA 2017 színes pólóiba öltözött fiatalok fogadják a budapesti úszó- és vízilabda-világbajnokságra érkezőket.

 • Durva! Tízmilliókat költ bérkommentelőkre a Jobbik

  Durva! Tízmilliókat költ bérkommentelőkre a Jobbik

  Több tízmillió forintért alkalmazott a Jobbik médiafigyelőket, azaz bérkommentelőket annak érdekében, hogy a közösségi oldalakon lejárassák és ellehetetlenítsék azokat, akik bírálják a pártot és annak politikáját – írja a Magyar Idők.