EUR: 313,24 Ft
CHF: 261,34 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Belföld

Párttársával hozták hírbe Volnert

A Jobbik egyik választókerületi elnökét vélték többen felismerni azokon a fotókon, amelyeket a ripost.hu jelentetett meg Volner János jobbikos frakcióvezetőről, amint a nős, kétgyermekes politikus egy nővel eltűnik egy péceli bozótosban.

Egy csinos fiatal nő és Volner János, a Jobbik frakcióvezetője közös plakátja kezdett el terjedni internetes fórumokon, miután a ripost.hu fotósorozatot közölt, amelyen a nős Volner egy ismeretlen nővel látható egy elhagyott területen Pécel mellett. A portál fotói szerint a pár 20 percet töltött el a bozótosban. Több fórumozó, de egy lapunknak e-mailt küldő személy is úgy véli, hogy a párt egyik választókerületi elnökével látható Volner.


Mivel az azonosság egyáltalán nem megerősített, lapunknak eszébe sincs megnevezni a választókerületi elnököt, de megkerestük magát az érintettet, aki cáfolta a híresztelést.

– Köszönöm, hogy személyesen vette fel velem a kapcsolatot. Megkeresésével kapcsolatban szeretném jelezni, hogy még a feltételezést is visszautasítom. Az ügyben nem vagyok érintett, a fényképeken nem én szerepelek – írta válaszában a fiatal politikus.


Eközben a Jobbik a botránnyal kapcsolatban közölte, hogy ripost.hu felvételein látható hölggyel „Volner János hosszabb ideje magánéleti kapcsolatban van”. Érdekes fejlemény ez azok után, hogy Volner nemcsak nős, de vagyonnyilatkozatában is feleségét tüntette fel mint vele egy háztartásban élő személyt.

A Lokál ezután megkérdezte a Jobbikot: az ismeretlen nő miért nem szerepel Volner János vagyonnyilatkozatában mint hozzátartozó. A sajtóosztály szerint „Volner János vagyonnyilatkozata megfelel a 2015. december 31-i állapotnak. Minden más kérdése olyan magánéleti kérdés, melyre nem tudunk, de ha tudnánk sem kívánnánk válaszolni”.

Ezek után felmerülhet: ha Volner János az év eleje óta eltelt időben különvált feleségétől és egy másik hölggyel ápol bizalmas viszonyt, miért kell Pécelen egy bozótosban bujkálniuk és miért nem vállalják fel nyíltan a viszonyt?

Volner es az ismeretlen no 20 percet toltottek kettesben a bozotban

Budapest, 2015. október 8. Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese felszólal a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alap 2011-2015 közötti tevékenységéről szóló vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2015. október 8-án. MTI Fotó: Soós Lajos

Budapest, 2015. október 8.
Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese felszólal a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alap 2011-2015 közötti tevékenységéről szóló vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2015. október 8-án.
MTI Fotó: Soós Lajos

Kapcsolódó Cikkek

 • Netanjahu levele Orbánnak: Partnerségünk a következő években erősödni fog

  Netanjahu levele Orbánnak: Partnerségünk a következő években erősödni fog

  Köszönetet mondott Izrael iránti állhatatos barátságáért és az elmúlt években kialakított szoros szövetségesi kapcsolatért Orbán Viktornak írt válaszlevelében Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök, és sok sikert kívánt magyar kollégája újabb kormányzati ciklusára – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

 • Navracsics: Európában nem lehetnek másodosztályú fogyasztók

  Navracsics: Európában nem lehetnek másodosztályú fogyasztók

  Európában nem lehetnek másodosztályú fogyasztók, az élelmiszerek kettős minőségére megoldást kell találni, az ugyanis aláássa az állampolgárok bizalmát, és gyengíti a belső piacot – közölte Navracsics Tibor oktatásért, kultúráért, ifjúságért és sportért felelős uniós biztos egy szerdai brüsszeli konferencián.

 • Szijjártó Péter: Magyarország egy kórház építését finanszírozza Szíriában

  Szijjártó Péter: Magyarország egy kórház építését finanszírozza Szíriában

  Amennyiben a biztonsági körülmények adottak lesznek, akkor Magyarország 5 millió euró (mintegy 1,5 milliárd forint) értékben kórházat fog építeni Szíriában. A beruházás hozzá fog járulni ahhoz, hogy minél többen és minél előbb haza tudjanak térni hazájukba, és ott megfelelő ellátást kapjanak – közölte Szijjártó Péter szerdán, az Európai Unió és az ENSZ által Szíria megsegítésére szervezett brüsszeli donorkonferencia szünetében.