EUR: 304,81 Ft
CHF: 268,70 Ft
2017. július 28., péntek
Szabolcs

Extra

Péter Szabó Szilvi speciális tesztet végeztetett kisbabáján

Nagy a boldogság Péter Szabó Szilvi életében. Az énekesnő első babáját várja, és bár még csak terhessége elején jár, egy tesztnek köszönhetően nemrég az is kiderült, hogy kislányt hord a szíve alatt.

kislanyt_var_szilvi– Igyekszem nem túlaggódni a várandósságot, de a kromoszómarendellenesség-szűrésben biztosra mentem. A kombinált teszt mellett elvégeztettem a PrenaTestet is, amely pár nap alatt megerősítette, hogy a babával minden rendben. Emellett a segítségével az is kiderült, hogy kislányt várunk, aki év végén érkezik hozzánk – mesélte Szilvi, majd hozzáfűzte: – Ha ránk üt majd a lányunk, akkor egy igazi kis huncut lesz. Olyan kis hölgy, akinek a szeme sem áll jól. Képzeletemben ilyennek látom őt. Lány létére biztos szeret majd focizni az apjával, de lesz benne egy nagy adag nőiesség is. A név kérdésében viszont még nem döntöttünk. Van egy rakás szempontunk: legyen könnyű becézni, de felnőttkorában se kelljen szégyenkeznie miatta. Nem szeretnénk elcsépelt, nagyon divatos nevet adni, de ami a legfontosabb, az a jelentése.

Kapcsolódó Cikkek

  • Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

    Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

    Ahogy arról a Lokál korábban beszámolt, pár hete Szilágyi Istvánt saját fia csúnyán helyben hagyta. Péter súlyos testi sértés miatt június óta előzetesben ül, és a legfrissebb információk szerint öt év börtönnel is sújthatják.

  • Milliárdokat keres testével Statham

    Milliárdokat keres testével Statham

    Több mint 50 millió dollárra, azaz mintegy 15 milliárd forintra becsülik Jason Statham jövedelmét. Az 50 éves akciósztárról eddig is köztudott volt hogy nem ingyen mutogatja a kockás hasát és aprítja a rosszfiúkat az akciófilmjeiben, hanem sok millió dolláros gázsikért.