EUR: 308,49 Ft
CHF: 288,48 Ft
2017. március 30., csütörtök
Zalán

Extra

Péter Szabó Szilvi speciális tesztet végeztetett kisbabáján

Nagy a boldogság Péter Szabó Szilvi életében. Az énekesnő első babáját várja, és bár még csak terhessége elején jár, egy tesztnek köszönhetően nemrég az is kiderült, hogy kislányt hord a szíve alatt.

kislanyt_var_szilvi– Igyekszem nem túlaggódni a várandósságot, de a kromoszómarendellenesség-szűrésben biztosra mentem. A kombinált teszt mellett elvégeztettem a PrenaTestet is, amely pár nap alatt megerősítette, hogy a babával minden rendben. Emellett a segítségével az is kiderült, hogy kislányt várunk, aki év végén érkezik hozzánk – mesélte Szilvi, majd hozzáfűzte: – Ha ránk üt majd a lányunk, akkor egy igazi kis huncut lesz. Olyan kis hölgy, akinek a szeme sem áll jól. Képzeletemben ilyennek látom őt. Lány létére biztos szeret majd focizni az apjával, de lesz benne egy nagy adag nőiesség is. A név kérdésében viszont még nem döntöttünk. Van egy rakás szempontunk: legyen könnyű becézni, de felnőttkorában se kelljen szégyenkeznie miatta. Nem szeretnénk elcsépelt, nagyon divatos nevet adni, de ami a legfontosabb, az a jelentése.

Kapcsolódó Cikkek

  • Bruce Willis milliárdokat keresett a semmivel

    Bruce Willis milliárdokat keresett a semmivel

    A színész egy olyan film után kapott egy zsák pénzt, ami el sem készült. A bíróság 5,9 millió dollárt, nagyjából 1,7 milliárd forint kártérítést ítélt meg Bruce Willisnek egy el nem készült filmért.

  • Kiderültek Diana féltett titkai

    Kiderültek Diana féltett titkai

    Újabb fájdalmas titkok derültek ki a tragikus sorsú Diana hercegnéről. Személyi titkára, Jane Parsons összesen 25 személyes hangvételű levelet ajánlott fel, amelyeket korábban a hercegnétől kapott.