2017. december 11., hétfő
Árpád, Árpádina

Sport

Piqué bemutatott a himnusz alatt

Gerard Piqué körül ismét áll a bál! A spanyol válogatott hátvédje a Horvátország elleni mérkőzés előtt, éppen a spanyol himnusz alatt, a középső ujját mutatta a kamerának. Nem egyértelmű, hogy mi váltotta ki ezt a gusztustalan reakciót a játékosból, mindenesetre egyes feltételezések szerint a barcelonai Piqué a tőle nem messze álló Real Madrid-klasszisnak, Sergio Ramosnak mutatott be.

Az sem kizárt persze, hogy a katalán nemzetiségére büszke futballista így akarta megfricskázni azokat, akik ezt gyakorta felróják neki. A meccset egyébként a horvátok nyerték 2­-1-­re, így Spanyolország csak a második lett a D­ csoportban.

piqué

Kapcsolódó Cikkek

  • A Fradi az őszi bajnok

    A Fradi az őszi bajnok

    A Ferencváros legyőzte vendégként a Vasast a labdarúgó OTP Bank Liga őszi utolsó fordulójának zárómérkőzésén, és miután a Videoton korábban egygólos vereséget szenvedett a Haladástól, a Fradi hárompontos előnnyel várhatja a tavaszi a rajtot.

  • Elhunyt Kisgyörgy Lajosné

    Elhunyt Kisgyörgy Lajosné

    Életének 104. évében elhunyt Kisgyörgy Lajosné egykori sportlövő és edző, 123-szoros országos bajnok – tudatta a sportági szövetség az MTI-vel szombaton.