EUR: 309,99 Ft
CHF: 267,72 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Sport

Piqué bemutatott a himnusz alatt

Gerard Piqué körül ismét áll a bál! A spanyol válogatott hátvédje a Horvátország elleni mérkőzés előtt, éppen a spanyol himnusz alatt, a középső ujját mutatta a kamerának. Nem egyértelmű, hogy mi váltotta ki ezt a gusztustalan reakciót a játékosból, mindenesetre egyes feltételezések szerint a barcelonai Piqué a tőle nem messze álló Real Madrid-klasszisnak, Sergio Ramosnak mutatott be.

Az sem kizárt persze, hogy a katalán nemzetiségére büszke futballista így akarta megfricskázni azokat, akik ezt gyakorta felróják neki. A meccset egyébként a horvátok nyerték 2­-1-­re, így Spanyolország csak a második lett a D­ csoportban.

piqué

Kapcsolódó Cikkek

  • Amerikába viszik kezelésre Schumit

    Amerikába viszik kezelésre Schumit

    Hosszú idő után friss hír jelent meg Michael Schumacherről. A Forma–1-es pilóta 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet, és kórházi kezelése óta a Genfi-tó partján lévő otthonában ápolják, de hamarosan Amerikába költöztetik.

  • A stadionba zárták a dühös szurkolókat

    A stadionba zárták a dühös szurkolókat

    A brazil rendőrök húsz percre a stadionba zárták a feldühödött Santos-szurkolók egy részét, miután a csapat meglepetésre kiesett a labdarúgó Libertadores Kupa negyeddöntőjében.