EUR: 309,34 Ft
CHF: 288,20 Ft
2017. március 28., kedd
Gedeon, Johanna

Sport

Piqué bemutatott a himnusz alatt

Gerard Piqué körül ismét áll a bál! A spanyol válogatott hátvédje a Horvátország elleni mérkőzés előtt, éppen a spanyol himnusz alatt, a középső ujját mutatta a kamerának. Nem egyértelmű, hogy mi váltotta ki ezt a gusztustalan reakciót a játékosból, mindenesetre egyes feltételezések szerint a barcelonai Piqué a tőle nem messze álló Real Madrid-klasszisnak, Sergio Ramosnak mutatott be.

Az sem kizárt persze, hogy a katalán nemzetiségére büszke futballista így akarta megfricskázni azokat, akik ezt gyakorta felróják neki. A meccset egyébként a horvátok nyerték 2­-1-­re, így Spanyolország csak a második lett a D­ csoportban.

piqué

Kapcsolódó Cikkek

  • Vb-selejtezők: a neheze még hátravan

    Vb-selejtezők: a neheze még hátravan

    Félidejéhez érkezett a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság selejtezősorozata. Bár egyelőre még korai lenne hosszú távú következtetéseket levonni egy-egy válogatott részvételi esélyeiről, több csoportban is vannak érdekességek.

  • A Napoli edzője Arany Kispadot nyert

    A Napoli edzője Arany Kispadot nyert

    Maurizio Sarri, a Napoli labdarúgócsapatának trénere kapta meg a 2015/2016-os olasz szezon legjobb edzőjének járó díjat, a Panchina d’Orót (Arany Kispad).