EUR: 310,49 Ft
CHF: 288,93 Ft
2017. január 25., szerda
Pál

Extra

Pöceszagú Britney szobája

Igencsak kiakadtak legutóbbi Las Vegas-i fellépése után Britney Spearsre a show szervezői. Elmondásuk szerint az énekesnőnél trehányabb sztárral még nem volt dolguk, ugyanis a hotelszobája jobban bűzlött, mint egy középkori börtön.

– Cigaretta és több napja rohadó ételek szaga terjengett. A szemét szét volt dobálva a földön, valamint használt tányérokat is találtunk az egyik komódban. Ez a szoba olyan volt, mint ha egy serdülő tinilány lakott volna benne, nem pedig egy kétgyermekes anyuka – mondta el a személyzet egyik tagja, aki szerint pöceszag terjengett az egész szobában.

Britney Spears at the 2016 Billboard music awards at the T-Mobile arena in Las Vegas., Image: 286515580, License: Rights-managed, Restrictions: -FRA, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Splash

Britney Spears at the 2016 Billboard music awards at the T-Mobile arena in Las Vegas., Image: 286515580, License: Rights-managed, Restrictions: -FRA, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Splash

Kapcsolódó Cikkek

 • Varga Viktor: Már nem kell más nő, csak Cinthy

  Varga Viktor: Már nem kell más nő, csak Cinthy

  Varga Viktor megannyi barátnő és szerető után ismét fotós szerelme, Cinthya Dictator mellett kötött ki. A zenész már nem vágyakozik más nő ágyába, rájött: neki Cinthya a tökéletes, aki képes még azt is elfogadni, hogy a pasik hűtlenek.

 • Hajrá, Széll Tamás!

  Hajrá, Széll Tamás!

  Ma este Lyonban kiderül, hogy ki nyeri a Bocuse d’Or világdöntőjét. Tegnap Széll Tamás és csapata is bemutatta két versenyételét, amelyekkel nagy sikert arattak.

 • Felépült Kanye West

  Felépült Kanye West

  Sokkal jobban érzi magát a bőrében a huszonegyszeres Grammy-díjas amerikai rapper, aki két hónappal ezelőtt ideg-összeroppanással került a pszichiátriára.

 • Kórházban került Benke Laci bácsi

  Kórházban került Benke Laci bácsi

  Kórházba került tegnap Benke Laci bácsi. A 68 éves többszörös világbajnok mesterszakács nem érezte jól magát, ezért orvoshoz ment, aki a vizsgálatok után nem engedte haza.