2018. január 23., kedd
Rajmund, Zelma

Extra

Pöceszagú Britney szobája

Igencsak kiakadtak legutóbbi Las Vegas-i fellépése után Britney Spearsre a show szervezői. Elmondásuk szerint az énekesnőnél trehányabb sztárral még nem volt dolguk, ugyanis a hotelszobája jobban bűzlött, mint egy középkori börtön.

– Cigaretta és több napja rohadó ételek szaga terjengett. A szemét szét volt dobálva a földön, valamint használt tányérokat is találtunk az egyik komódban. Ez a szoba olyan volt, mint ha egy serdülő tinilány lakott volna benne, nem pedig egy kétgyermekes anyuka – mondta el a személyzet egyik tagja, aki szerint pöceszag terjengett az egész szobában.

Britney Spears at the 2016 Billboard music awards at the T-Mobile arena in Las Vegas., Image: 286515580, License: Rights-managed, Restrictions: -FRA, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Splash

Britney Spears at the 2016 Billboard music awards at the T-Mobile arena in Las Vegas., Image: 286515580, License: Rights-managed, Restrictions: -FRA, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Splash

Kapcsolódó Cikkek

 • Chloe büszkén mutogatja magát

  Chloe büszkén mutogatja magát

  Chloe Goodman nem szégyelli a testét, és ezt előszeretettel tudatja is a világgal. A 24 éves brit valóságshow-sztár már többször kiállt amellett, hogy ne mondják meg a nőknek, hol, mikor és mit mutassanak meg magukból. Véleménye szerint egy nőt ne ítéljenek el azért, mert kirakja azt, amije van, sőt inkább legyen rá büszke.

 • Vámos Zoltán kikapcsolódásképpen életeket ment

  Vámos Zoltán kikapcsolódásképpen életeket ment

  Vámos Zoltán eredeti foglalkozása szerint orvos, ám már korai egyetemi évei alatt vonzódott a média, elsősorban a filmezés világa iránt. Számos rövidfilm és kisebb sikerek után idén januárban jelent meg első nagyjátékfilmje, a Parázs a szívnek, melynek vetítési jogát már tíz országba eladta.

 • Ellopták Básti Juli Kossuth-díját

  Ellopták Básti Juli Kossuth-díját

  Minden vasárnap két sztárvendéggel beszélget Kalmár Tibor műsorvezető a Sláger FM-en, legutóbb Básti Juli Kossuth-díjas színésznő és Döbrösi Laura sorozatszínésznő volt a vendége.