EUR: 324,88 Ft
CHF: 282,32 Ft
2018. június 25., hétfő
Vilmos

Sport

Profiktól tanultak a diákok

A jet-ski sport Hungaroringjének számító dunaharaszti tavon indult a hétvégén az országos bajnoki sorozat, ahol néhány ifjú titán egy tehetségkutató keretében bizonyíthatta be, hogy ő lehet a jövő nagy bajnoka. A csepeli Kolonics György Általános Iskola diákjai a szövetség és a Jet Power Hungary jóvoltából a sportág legsikeresebb versenyzőinek segítségével tanulhatták meg az alapokat, a hat legjobb pedig a bajnokság első futamán is rajthoz állhatott. – Kevesen tudják, de a jet-ski az egyik legsikeresebb magyar sportág, amely több világ- és Európa-bajnokot is adott, ezért tartjuk fontosnak, hogy megtaláljuk azokat az ifjakat, akik a Világkupa-győztes Gerencsér Csaba vagy a világbajnok Pala Tünde nyomdokaiba léphetnek – mondta a kezdeményezésről Czeller Béla, a Magyar Jet-Ski Szövetség elnöke.

Dunaharaszti jet-ski 07

Dunaharaszti jet-ski 07

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Anglia miszlikre vágta Panamát

  Anglia miszlikre vágta Panamát

  Nem volt mitől tartania az angoloknak a mérkőzés előtt, hiszen eddig csak egyszer, 1950-ben kaptak ki CONCACAF-zónából érkező csapatól, viszont talán arra senki sem számított, hogy 6-1-re vágják majd gerincre a G csoportban Panamát.

 • Eltört Rudy orra

  Eltört Rudy orra

  Orrtörést szenvedett a Svédország–Németország mérkőzésen Sebastian Rudy, a német válogatott középpályása. A Bayern München játékosát nem szándékosan rúgta arcon a svédek egyik játékosa a szombat esti mérkőzés első félidejében, de az erősen vérző németet le kellett cserélni, helyére Ilkay Gündogan állt be.

 • Nem bírtak egymással

  Nem bírtak egymással

  Először találkozott tétmeccsen a japán és a szenegáli válogatott. A gólgyártás egy igen komikus jelenettel kezdődött, ugyanis az ázsiai csapat kapusa, Kavasima épp Sadio Mané térdére bokszolt egy fogható labdát, amely így a kapuban kötött ki.