EUR: 312,64 Ft
CHF: 260,95 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Extra

Pucér menyasszony lett Petra

Különleges ajándékkal lepte meg férjét az meztelen valóságshow-ból megismert Petra. Párjával, Josie-val a Viasat3 Ádám keresi Évát című műsorában találkoztak, és tegnap este a csatorna másik műsorában, a Négy esküvőben össze is házasodtak. Petra úgy döntött, hogy stílusosan erotikus fotósorozattal lepi meg Josie-t.  Úgy tűnik, az ő esetükben az az extra, ha felöltözve látják egymást…

– Meglepetésnek szántam Josie-nak. Ezekkel a fotókkal egy kicsit visszatekinthetünk a megismerkedésünk körülményeire, de az is benne van, hogy most hol tartunk, illetve hová jutottunk, hiszen néhány hónap ismeretség után összekötjük az életünket. Josie-t imádom, ő életem szerelme! – fogalmazott Petra. Milyen romantikus!

Petra04 Petra05 Petra01 Petra02 Petra03

Kapcsolódó Cikkek

  • Ördög Nóra: Az anyaság tett magabiztossá

    Ördög Nóra: Az anyaság tett magabiztossá

    Ördög Nóra immár negyedik alkalommal vette át az ország legjobb női műsorvezetőjének járó díjat, melyet könnyek közt fogadott. A munka mellett édesanyaként is a maximumra törekszik, ám ez sokszor komoly kihívást jelent számára.

  • Oszter ismét elszundított a bíróságon

    Oszter ismét elszundított a bíróságon

    Tegnap délelőtt S. Csaba tanuvallomással folytatódott Oszter Sándor közel két éve húzódó bírósági ügye. A színész ötödrendű vádlottként elég paprikás hangulatban érkezett a tárgyalásra és a vallomás alatt – mint már korábban is – többször elszundított.