EUR: 308,60 Ft
CHF: 288,23 Ft
2017. március 28., kedd
Gedeon, Johanna

Extra

Pucér menyasszony lett Petra

Különleges ajándékkal lepte meg férjét az meztelen valóságshow-ból megismert Petra. Párjával, Josie-val a Viasat3 Ádám keresi Évát című műsorában találkoztak, és tegnap este a csatorna másik műsorában, a Négy esküvőben össze is házasodtak. Petra úgy döntött, hogy stílusosan erotikus fotósorozattal lepi meg Josie-t.  Úgy tűnik, az ő esetükben az az extra, ha felöltözve látják egymást…

– Meglepetésnek szántam Josie-nak. Ezekkel a fotókkal egy kicsit visszatekinthetünk a megismerkedésünk körülményeire, de az is benne van, hogy most hol tartunk, illetve hová jutottunk, hiszen néhány hónap ismeretség után összekötjük az életünket. Josie-t imádom, ő életem szerelme! – fogalmazott Petra. Milyen romantikus!

Petra04 Petra05 Petra01 Petra02 Petra03

Kapcsolódó Cikkek

 • Több mint hárommilliót gyűjtöttek Szilágyi Istvánnak

  Több mint hárommilliót gyűjtöttek Szilágyi Istvánnak

  Közel 3,3 millió forintot gyűjtött össze az elmúlt két hétben az Aurora zenekar Szilágyi Istvánnak. A rockbanda egy megható üzenetben kérte rajongóit, hogy az együttes pólójának megvásárlásával támogassák a 79 éves bajba jutott színészt.

 • Nyomorban gyászol hat gyermekével Attila

  Nyomorban gyászol hat gyermekével Attila

  Teljesen kilátástalan helyzetbe került Berki Attila, aki hat gyermekével maradt egyedül, amikor ikerterhes feleségét elgázolta egy szabadnapos amerikai katona.

 • Saját millióiból fogyaszt Norbi

  Saját millióiból fogyaszt Norbi

  Szponzorok nélküli motivációs előadást tart Schobert Norbi. A fitneszguru saját zsebébe nyúlva osztja meg tapasztalatait azzal a 2000 szerencsés jelentkezővel, akik az Országos Duci Nap című esemény Facebook-oldalán regisztrálnak.