2018. április 22., vasárnap
Csilla, Noémi

Extra

Rajhona Ádám özvegye: A férjemnek volt ideje felkészülni a halálra

Rajhona Ádám Jászai Mari-díjas színész, érdemes művész búcsúztatóját tegnap délután tartották a Fiumei úti Nemzeti Sírkertben, ahol családtagok és közeli barátok rótták le kegyeletüket. A szertartáson többek között Kern András, Eszenyi Enikő, Hegyi Barbara és Halász Judit is ott volt. A színészt azonban nem a fővárosban, hanem vidéken helyezik végső nyughelyére. – Pénteken délelőtt, szűk családi körben fogjuk eltemetni Ádámot Balatonarácson. A férjem már korábban felkészült, tudta, mi vár rá, és az utolsó pillanatig méltóságteljesen viselte a betegségét – mondta a Lokálnak Rajhona Ádám özvegye, Adrienn, aki lányukkal és ikerfiaikkal gyászolja férjét. A bensőséges hangulatú szertartáson elhangzott, hogy a néhai színész szerette az erdélyi ételeket, imádta a mediterrán országok hangulatát és kivételes tájékozottsága miatt nem volt olyan téma, amihez ne tudott volna hozzászólni. Rajhona Ádámot jó barátja, Hegedűs D. Géza is szívhez szólóan búcsúztatta.

rajhona ádám színész hamvasztása_MD_2016_06_09 (5)

rajhona ádám színész hamvasztása_MD_2016_06_09 (17)

Kapcsolódó Cikkek

  • Nem veszi át díját Natalie Portman

    Nem veszi át díját Natalie Portman

    Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

  • Prince halálában senki sem bűnös

    Prince halálában senki sem bűnös

    Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.