EUR: 305,02 Ft
CHF: 276,54 Ft
2017. július 23., vasárnap
Lenke

Extra

Rajhona Ádám özvegye: A férjemnek volt ideje felkészülni a halálra

Rajhona Ádám Jászai Mari-díjas színész, érdemes művész búcsúztatóját tegnap délután tartották a Fiumei úti Nemzeti Sírkertben, ahol családtagok és közeli barátok rótták le kegyeletüket. A szertartáson többek között Kern András, Eszenyi Enikő, Hegyi Barbara és Halász Judit is ott volt. A színészt azonban nem a fővárosban, hanem vidéken helyezik végső nyughelyére. – Pénteken délelőtt, szűk családi körben fogjuk eltemetni Ádámot Balatonarácson. A férjem már korábban felkészült, tudta, mi vár rá, és az utolsó pillanatig méltóságteljesen viselte a betegségét – mondta a Lokálnak Rajhona Ádám özvegye, Adrienn, aki lányukkal és ikerfiaikkal gyászolja férjét. A bensőséges hangulatú szertartáson elhangzott, hogy a néhai színész szerette az erdélyi ételeket, imádta a mediterrán országok hangulatát és kivételes tájékozottsága miatt nem volt olyan téma, amihez ne tudott volna hozzászólni. Rajhona Ádámot jó barátja, Hegedűs D. Géza is szívhez szólóan búcsúztatta.

rajhona ádám színész hamvasztása_MD_2016_06_09 (5)

rajhona ádám színész hamvasztása_MD_2016_06_09 (17)

Kapcsolódó Cikkek

  • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

  • Cirkusz a Szigeten!

    Cirkusz a Szigeten!

    A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.