2017. december 16., szombat
Etelka, Aletta

Egyéb XIX.kerület

Raklapból ácsoltak padot a szülők

Öt paddal bővült az Eötvös József Általános Iskola készlete. A szülői összefogásnak köszönhetően raklapokból gyártottak öt padot, az udvaron szerelték össze, majd különböző színűre festették. Ezekből négy marad a szabadban, míg egy az intézmény fejlesztőszobájába kerül.

eötvös raklap pad1

Itt már majdnem kész állapotban (fotó: Eötvös iskola facebook oldala)

eötvös raklap pad

A szülők gondoltak egyet, majd padot készítettek raklapokból (fotó: Eötvös iskola facebook oldala)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.