EUR: 309,90 Ft
CHF: 289,33 Ft
2017. március 24., péntek
Gábor, Karina

Egyéb

Rangos elismerésben részesül Al Pacino

Al Pacino és a The Eagles rockegyüttes is a washingtoni Kennedy Központ idei előadóművész díjazottjai között szerepel.

A John F. Kennedy Center csütörtökön jelentette be, hogy a színészek közül idén Al Pacino kapja meg az előadóművészi díjat. Deborah Rutter, a kulturális központ igazgatója elárulta, hogy nem tudja megmagyarázni, miért nem kapta meg hamarabb a díjat a színész, hiszen olyan pályatársai, mint Warren Beatty, Robert De Niro, Dustin Hoffman, Jack Nicholson és Robert Redford már mind átvehették.

“Amikor telefonáltam neki, és meghívtam a díjátadóra, tényleg rendkívül izgatott voltam” – ismerte el az igazgatónő.

A díjazottak listáján van a The Eagles, a háromszoros Grammy-díjas, 75 esztendős argentin zongorista, Martha Argerich, a 76 éves Mavis Staples gospel- és bluesénekes és a 68 éves James Taylor énekes-dalszerző.

Az Eagles számára keserédes ez az elismerés: már tavaly is megkaphatták volna, de akkor Glenn Frey, a banda alapító tagjának gyengélkedése miatt elhalasztották a díj átvételét, és januárban, a gála után egy hónappal Frey elhunyt. A díjátadó ceremóniát december 3-án rendezik meg a Kennedy Centerben.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tavaszi napfürdő

    Tavaszi napfürdő

    Lillafüred a borsodiak egyik kedvenc tavaszi kirándulóhelye. A Palotaszálló épülete, amely eredetileg kormányüdülőként, a II.

  • Tízmilliárd forintból újulhatnak meg a közutak

    Tízmilliárd forintból újulhatnak meg a közutak

    A Magyar Közút Nonprofit Zrt. hivatalosan is lezárta a téli útüzemeltetési időszakot. A tavaszias időjárás beköszöntével újra a kátyúzási, javítási munkákra helyezik a hangsúlyt a társaság szakemberei.