2018. január 18., csütörtök
Piroska

Extra

Rendeződött Németh Kristóf és utóda viszonya

A Játékszín nemrégiben leköszönt igazgatója, Németh Kristóf és üzlettársa, Bank Tamás békejobbot nyújtottak egymásnak. Kristóf korábban úgy nyilatkozott, nem ért egyet azzal a döntéssel, hogy a továbbiakban Bank Tamás megválasztásával kettős ügyvezetéssel működjön a Játékszín. Az új ügyvezető elismerte elődje eddigi munkáját, és úgy érzi, hosszas egyeztetések után sikerült elsimítaniuk korábbi nézeteltéréseiket.

– Kristóffal, azt gondolom, megegyeztünk, nincs közöttünk nagy feszültség, ami van, az ebben az esetben teljesen normális. Szeretném, ha továbbvinné a futó darabjait, egyelőre úgy néz ki, hogy vinni is fogja, hosszú távon persze ő dönt, mit szeretne. Eddig is együtt csináltunk mindent, technikai értelemben annyi változik, hogy mostantól én írok alá. A következő évadban minden szempontból emelni kívánjuk a tétet, és meghaladni az idei körülbelül 130 ezres nézőszámot – mesélte az évad bejelentő sajtótájékoztatóján Bank.


Bank Tamás. Játékszín 2016/2017-es színházi évadát bejelentő sajtótájékoztató. 2016.06.14 ( Fotó: Csudai Sándor )

Bank Tamás 2016.06.14 ( Fotó: Csudai Sándor )

Németh Kristóf

Németh Kristóf

Bank Tamás, a Játékszín igazgatója és felesége Lévay Viktória. Játékszín 2016/2017-es színházi évadát bejelentő sajtótájékoztató. 2016.06.14 ( Fotó: Csudai Sándor )

Bank Tamás, a Játékszín igazgatója és felesége Lévay Viktória.  ( Fotó: Csudai Sándor )

Kapcsolódó Cikkek

 • Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Megrendítő titkait osztotta meg a közelmúltban Mészáros Márta. A világszerte ismert rendezőnő gyerekkorát leírhatatlan tragédiák övezték: a mindennapos éhínség és betegségek mellett a szülei is életüket vesztették a szovjet rémuralom alatt.

 • Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Ki van a fotókon? A 31 éves Megan Fox színésznő és a 24 éves Claudia Alende modell mintha ikrek lennének. Mindketten gyönyörűek, igéző szemekkel és tökéletes alakkal. Annyi a különbség, hogy Claudia teltebb és a kerek popsijáért egyszerűen odavannak a férfiak.

 • Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  25 előadását ünnepelte a Stephen King  horror regényéből készült Tortúra című darab a Karinthy Színházban. Az Árpa Attila és Balázs Andrea főszereplésével készült előadás nem alatt nem kevés sérülést szedett össze a színésznő, sőt a saját vérét is adta az előadás sikeréért.