EUR: 313,25 Ft
CHF: 261,81 Ft
2018. április 26., csütörtök
Ervin

Sport

Robbant a hír! David De Gea nem vehet részt az EB-n?

Pár órával az EB kezdete előtt írták meg a lapok, hogy a spanyol válogatott kapusa ez 2012-ben történt nemierőszak-botrány részese, ami miatt mégsem léphet pályára a focista.

Egy spanyol pornófilm rendező tárgyalásán merült fel a Manchester United kapusának neve. Lapinformációk szerint a kapus 2012-ben két focista megerőszakolt egy nőt egy szállódában, a találkozót pedig David De Gea szervezte. Az egyik tanú állítása szerint maga a spanyol válogatott kapusa nem vett részt az erőszakban.

A focista ügynöke nem nyilatkozott és hivatalos források sem erősítették meg a hírt, de a The Independent című lap úgy tudja, David De Gea nem léphet pályára az EB-n.

Kapcsolódó Cikkek

 • Liu Shaolin Sándor: Elértük az álmunkat!

  Liu Shaolin Sándor: Elértük az álmunkat!

  A Magyar Olimpiai Bajnokok Klubja tagjává fogadta a februári, phjongcshangi olimpián az első magyar téli ötkarikás aranyérmet szerző rövidpályás férfi gyorskorcsolyaváltó tagjait, Burján Csabát, Knoch Viktort, Liu Shaoangot és Liu Shaolin Sándort.

 • Courtois beperelte Wilmotsot

  Courtois beperelte Wilmotsot

  Pert indított a belga labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya, Marc Wilmots ellen a csapat kapusa, Thibaut Courtois és édesapja, Thierry.

 • Megénekelték Görbicz Anitát

  Megénekelték Görbicz Anitát

  Görbicz Anita visszavonulása megihlette egyik rajongóját, Nagy Edinát, azaz Nedint, aki élete első videóklipjét a válogatottnak nemrég búcsút intő kedvencéről készítette.