EUR: 305,31 Ft
CHF: 275,15 Ft
2017. július 26., szerda
Anna, Anikó

Sport

Robbant a hír! David De Gea nem vehet részt az EB-n?

Pár órával az EB kezdete előtt írták meg a lapok, hogy a spanyol válogatott kapusa ez 2012-ben történt nemierőszak-botrány részese, ami miatt mégsem léphet pályára a focista.

Egy spanyol pornófilm rendező tárgyalásán merült fel a Manchester United kapusának neve. Lapinformációk szerint a kapus 2012-ben két focista megerőszakolt egy nőt egy szállódában, a találkozót pedig David De Gea szervezte. Az egyik tanú állítása szerint maga a spanyol válogatott kapusa nem vett részt az erőszakban.

A focista ügynöke nem nyilatkozott és hivatalos források sem erősítették meg a hírt, de a The Independent című lap úgy tudja, David De Gea nem léphet pályára az EB-n.

Kapcsolódó Cikkek

 • Naggyá tették Kanadát a lányok

  Naggyá tették Kanadát a lányok

  Egy életre megjegyezték a magyar pólósok és szurkolók a kanadai Monika Eggens nevét, aki öt góljával szinte egyedül verte meg a magyar válogatottat.

 • Imádják a versenyzők a budapesti vb-t

  Imádják a versenyzők a budapesti vb-t

  Több neves versenyző és szakember szerint Magyarország fantasztikus házigazdája a 17. vizes világbajnokságnak, ez a véleménye az egyik leghíresebb amerikai szakírónak is, aki Michael Phelps könyvének társszerzője – adta hírül az MTI.

 • Mourinho bekopogott Trumphoz

  Mourinho bekopogott Trumphoz

  A Manchester United Észak-Amerikában tölti az előszezont, José Mourinho és stábja pedig a helyi nevezetességeket is meglátogatja, az utolsó napon így kerültek a Fehér Házhoz.