EUR: 307,79 Ft
CHF: 282,24 Ft
2017. május 29., hétfő
Magdolna

Extra

Seres Dani felesége: a férjem családi botránnyal akar szerepelni

Gerlits Réka színésznő szerint férje, aki nemrég Seresről Suhajdára változtatta vezetéknevét, a családi botrányaival szeretne a figyelem középpontjába kerülni. Úgy érzi, a színész viselkedése rossz hatással van közös kisfiuk lelki fejlődésére, ezért harcol a teljes felügyeleti jogért.

Gerlits RékaHónapok óta a válófélben lévő Seres–Gerlits házaspár családi botrányaitól hangos a sajtó. Házasságuk zátonyra futásáról több teória is keringett: sokan a feleség, Gerlits Réka oldalán feltűnő harmadik félt emlegették, míg mások a férj hűtlenségével indokolták a szakítást. Egy bizonyos, a Jóban Rosszban Fehér Rolandját alakító színész még javában nős volt, miközben új barátnőjével családalapításba kezdett. Az eset kapcsán a feleség akkor egész egyszerűen sajnálatosnak nevezte, hogy férje máris kétszeres apa lesz, és leszögezte: nem nála lépett be a harmadik fél. Nemrégiben a ma már Suhajda Dániel nevet használó színész fakadt ki a Lokálnak, aki elárulta, boldogságát az árnyékolja be, hogy alig láthatja kisfiát, akit édesanyja hivatalosan is el akar tőle venni. A napokban hadat üzent feleségének a Lokál hasábjain, és közölte: nem adja fel a közös gyermekükért folytatott küzdelmet!

Gerlits Réka eddig nem sokat beszélt a történtekről, most azonban kivételt tett a Lokállal. Az édesanya minden vágya, hogy véget vessen a körülöttük kirobbant botránynak, és jobb belátásra bírja férjét, akinek viselkedését gátlástalannak tartja.

– Mélységesen elszomorít, hogy kiteregeti a családi ügyeinket a bulvárnak. Többször kértem, hogy ne tegye ezt a nyilvánosság előtt, mert ezzel veszélyezteti a gyerekünk érzelmi fejlődését. Nem szeretném az újságok hasábjain élni a magánéletemet. Azzal azonban, hogy ő valótlanságokat állít, engem is kényszerhelyzetbe hoz, kénytelen vagyok védekezni, mert egyszer majd a gyerekem számonkérheti rajtam, miért nem mondtam el az igazságot. És meg kell védenem másokat is, akik szintén nem érdemlik azt, amit most tőle kapnak. Az apját, aki felnevelte és ő most megtagadja, miközben nonszensz módon épp az ellenkezőjét próbálja elhitetni a nyilvánossággal. Borzasztó azt látni, hogy a férfi, akit szerettem, akire feltettem az életemet, most felhasználja a család életét és a kisfiát, hogy minél több cikk jelenjen meg róla. Nehéz ezt kimondani, de sajnos senkire sincs tekintettel, se a gyerekünkre, se a saját családjára, akikkel harminc évig együtt élt. Megy ágról ágra, és csak mondja és mondja… Egyet tudok tenni: cáfolni a hazugságokat és kérni őt újra és újra, hogy hagyja ezt abba – mondta el Réka, aki azt is hozzátette, hogy bármennyire fáj is, amit tett és tesz a férje, nem igaz, hogy elvenné a kis Lázárt az apjától.

Rendhagyó sajtótájékoztatót tartott a Jóban rosszban c. produkció stábja. Az újságírókat elrabolták és a Kiscelli Múzeum alagsorába vitték őket, ahol egy bemutató után fogadást tartottak.– Én mindent a kisfiam érdekében teszek, szó sincs arról, hogy elvenném őt tőle – szögezte le Réka, akinek egy éve húzódó válását a gyermekelhelyezésért folytatott küzdelem nehezíti meg leginkább, továbbá az, hogy kapcsolatuk megromlása óta nem találják a közös hangot, mi több, képtelenek egymással kommunikálni.

Ezért változtatott nevet

A botrányos válás mellett a névváltoztatás is bonyolítja a történetet, a színész ugyanis – aki eddig Seres Dánielként élte mindennapjait – nemrégiben értesült róla édesanyjától, hogy apja nem a vér szerinti apukája. Dániel ezek után felkereste a vér szerinti családját, amit nem árult el nevelőapjának, aki kitagadta emiatt – állította a színész, aki édesapja után Suhajdára változtatta a nevét és kisfia is a Suhajda Lázár nevet viseli.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Iszak Eszti: Meglepődtem, amikor Craig David bekövetett

  Iszak Eszti: Meglepődtem, amikor Craig David bekövetett

  Iszak Eszti, Dukai Regina és Kulcsár Edina – a képernyő mellett az Instagram sztárjai, akik százezrek életét teszik színesebbé nap mint nap. Vajon kiket követnek a közösségi média koronázatlan királynői és milyen más hírességeket inspirálnak stílusos fotóikkal?

 • Király Viktor: Még mindig gátlásos srác vagyok

  Király Viktor: Még mindig gátlásos srác vagyok

  Király Viktor és Veréb Tamás nemcsak lenyűgöző hangjával, de sármos külsejével is meghódította már lányok százezreit. Vajon a dögös szívtiprók a színpadon kívül is ekkora hatással vannak a nőkre vagy akkor egészen más a helyzet?

 • Meghalt Marcus Intalex

  Meghalt Marcus Intalex

  Meghalt Marcus Intalex, valódi nevén Marcus Kaye, manchesteri drum’n’bass dj és producer, a műfaj egyik legismertebb alakja – számolt be róla a BBC.

 • Sting újra Budapesten!

  Sting újra Budapesten!

  Öt év után ismét Budapesten ad koncertet Sting. A brit világsztár október 13-án lép fel a Papp László Budapest Sportarénában a tavaly ősszel megjelent albuma, a 57th & 9th európai turnéja keretében.