EUR: 310,25 Ft
CHF: 258,69 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Extra

Somló Tamást újra látogatják

Somló Tamás egy igazi küzdő szellem, vallják barátai, akik közül többen a napokban meg is látogatták. A korábbi hírekkel ellentétben ugyanis most újra fogad közeli ismerősöket, de nagyon hamar elfárad, így csupán néhány perces látogatásokra ugranak fel hozzá, hogy erőt adjanak neki.

Somló Tamás lakása. 2016.06.22 Fotó: Lokál

Az ismerős is csak villámlátogatásra érkezett. Fotó: Lokál

Csendes, halk udvar, csak néha szűrődik be egy-egy hangosabb autó zaja abba a házba, ahol Somló Tamás lábadozik. A szomszédok egytől egyig összezárnak a zenész családjának kérésére, még a ház lakóinak gyerekei is csendesebben járnak a lépcsőházban, hogy ne keltsenek nagy hangzavart, hadd pihenjen a zenész. Csupán egy-egy szóra álltak meg a Lokálnak is.


– Mostanában többször láttunk ismerősöket bemenni Tamáshoz, de hamar ki is jöttek, csupán néhány percre látogatják. Kell neki a pihenés, mi is igyekszünk csendesen járni, hogy ne zavarjuk. Ezzel is próbálunk segíteni, ha már máshogy nem tudunk – mondta a Somló Tamással egy emeleten lakó szomszéd. Egy másik lakó arról mesélt, a zenészt mindenki tiszteli és szereti a házban. – Ő az, aki mindig előre köszön mindenkinek, és már messziről mosolyog – árulta el.

Somló Tamás elhagyatott villája. Villa, telek, ház, Damjanich utca 28. Budakalász 2016.06.02 fotó: Csudai Sándor

Somló Tamás villája Budakalászon. 2016.06.21 Fotó: Csudai Sándor

A korábbi hírekkel ellentétben tehát úgy tűnik, immár szó sincs arról, hogy Somló Tamás elutasítaná a legjobb barátait és családtagjait, egyszerűen csupán a kíváncsiskodók előtt zárják be az ajtót. És ez talán  bizakodásra adhat okot, hisz a család és a barátok erőt adhatnak a mindig is életvidám, társasági életet kedvelő zenésznek. Ottjártunkkor épp egy ápolónak tűnő férfi nyomta meg Somló kapucsengőjét, majd kisvártatva benyitott a ház kapuján.
– Itt már nincs miről beszélni… de tudja mit, írja meg, hogy jobban van! – mondta a férfi szűkszavúan a látogatás után, majd hozzátette, ő csak egy jóbarát, aki látogatni jött. Az ismerős azt is elmondta, hogy a zenészt legalább kétnaponta felkeresik a gyermekei, a már felnőtt ikrek és a legkisebb lánya, Lili. – Azt tudom, hogy a kislánya is rendszeresen eljön hozzá, ami sok energiát ad neki – mondta még a férfi. Somló jó barátja, Kóbor János ugyan mostanában nem látogatta meg zenésztársát, de hisz abban, hogy nemsokára újra találkoznak. – Tamás sohasem akart hallani az elmúlásról. Nála nincs olyan. Számára semmi sem mulandó, sem a szerelem, sem az évszakok, sem az élet. Küzdő szellem – mondta a Lokálnak Kóbor János.


Rendbe tették a családi villát

A Lokál korábban már beszámolt arról, hogy Somló Tamás egy vidéki villában akar új életet kezdeni párjával, Gyöngyvérrel. A házat az elmúlt időben felverte a gaz, hiszen nem volt, aki ápolja, karbantartsa. Most azonban akár az is bizakodásra adhat okot, hogy néhány nappal ezelőtt szépen rendbe tették az udvart. A füvet lenyírták, és ki is gyomláltak a villa körül.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.

 • 23 kilót hízott Charlize Theron

  23 kilót hízott Charlize Theron

  Nagyon megviselte az Oscar-díjas színésznőt, hogy 23 kilót kellett híznia a Tully című film főszerepe miatt. Reggelire cukros shake-et és hamburgert evett, hogy folyamatosan hízzon, így nem érezte jól magát a film forgatása közben.

 • Orbán Józsi: Eltűnt a tüdődaganatom is

  Orbán Józsi: Eltűnt a tüdődaganatom is

  Orbán Józsi a gyógyulás útjára lépett, hiszen agydaganata után a friss vizsgálati eredmények szerint tüdődaganata is eltűnt. Az énekes nagyon boldog, hogy úgy tűnik sikerült legyőznie a gyilkos kórt és már most azon van, hogy minnél előbb visszatérjen a színpadra, habár még mindig nem sikerült letennie a cigarettát.