2017. december 01., péntek
Elza

Belföld

Soroksár: teherautóban ölték meg a nőt?

Egy zárt kisteherautóban gyilkolhatták meg a soroksári kocogó nőt, Gy. Krisztinát – tudta meg a Lokál. Eddig mindenki úgy hitte, hogy a holttest megtalálásának helyszínén, a futóút mellett történt a brutális gyilkosság.

Az egész országot megrázta a hír, hogy 2013. szeptember 25-én Soroksáron meggyilkoltak egy 36 éves édesanyát. Gy. Krisztina szokásos esti kocogását végezte, amikor máig ismeretlen elkövető vagy elkövetők megölték. Lemeztelenített testére az út menti bozótosban találtak rá. Most új fejlemény van az ügyben, a Lokál ugyanis úgy értesült, hogy Krisztinát nem a futóútnál ölhették meg. Információnk szerint valahol másutt történhetett a gyilkosság, a holttestet pedig visszavitték a megtalálási helyre.


– Eddig azt, hogy a két helyszín nem azonos, elvetették a nyomozók. Az elkövetési és a megtalálási idő között ugyanis kevés idő telt el. Felmerült viszont az a lehetőség, hogy egy zárt kisteherautóban vagy kisbuszban történhetett a gyilkosság. Ezért vizsgálták meg a környék biztonsági és térfigyelő kameráit és nézték át az autósforgalmat. Mely gépjármű lehetett alkalmas a gyilkosság elkövetésére? Ez a fő kérdés most – magyarázza lapunknak egy, az ügyet jól ismerő forrás. Szavait alátámasztja, hogy a rendőrség a napokban hivatalos felhívást tett közzé, melyben egy utánfutós Renault Mégane Grandtour sofőrjét keresik. Őt feltehetően tanúként akarják meghallgatni, talán láthatta a szóban forgó kisbuszt vagy teherautót. Forrásunk szerint új információ az ügyben az is, hogy az eddigi tájékoztatással ellentétben nem erőszakolták meg Gy. Krisztinát. Valószínűleg a rablás is kizárható, hiszen mindössze a telefonja tűnt el, amit azóta se kapcsoltak be.

– A tettesek megfigyelhették az áldozatot, feltehetőleg ismerték a szokásait is – tette hozzá informátorunk. A Lokál megkereste Gy. Krisztina férjét, K. Lajost, aki a gyilkosság óta egyedül neveli kisfiukat, de a gyászoló férfi nem akart nyilatkozni.


soroksarjo

Illusztráció

gy-krisztina-soroksar2-TAKARNI

Kapcsolódó Cikkek

 • Büntetné Magyarországot az EP-képviselő

  Büntetné Magyarországot az EP-képviselő

  – Orbán úr volt a legdühödtebb bírálója ennek a szolidaritási mechanizmusnak és a visegrádi országok álltak az ellenzők első vonalában gyalázatos módon – nyilatkozta a minap Ana Gomes, az Európa Parlament portugál szocialista képviselője az M1 Híradó brüsszeli tudósítójának a két évvel ezelőtti migráns áradattal kapcsolatban.

 • Cigányvajdával alkudozott Vona Gábor

  Cigányvajdával alkudozott Vona Gábor

  A kétarcúság nem új keletű találmány a Jobbikban: szem- és fültanú is megerősítette a Pesti Srácoknak, hogy Vona Gábor pártelnök 2009-ben romák szavazataiért kuncsorgott Sárközi Antal dunántúli cigányvajdánál, miközben nyilvánosan a romákat erőszakkal fenyegető Magyar Gárdát hordozta a tenyerén.

 • Elindult az adventi “fényvillamos” Budapesten

  Elindult az adventi “fényvillamos” Budapesten

  Elindult a hagyományos adventi “fényvillamos”, vagyis egy több mint 50 éves Ganz UV típusú, 39 ezer fehér és kék fényű ledes izzóval feldíszített járat a 2-es villamos vonalán csütörtökön kora este Budapesten.