EUR: 304,97 Ft
CHF: 276,04 Ft
2017. július 21., péntek
Dániel, Daniella

Belföld

Soroksár: teherautóban ölték meg a nőt?

Egy zárt kisteherautóban gyilkolhatták meg a soroksári kocogó nőt, Gy. Krisztinát – tudta meg a Lokál. Eddig mindenki úgy hitte, hogy a holttest megtalálásának helyszínén, a futóút mellett történt a brutális gyilkosság.

Az egész országot megrázta a hír, hogy 2013. szeptember 25-én Soroksáron meggyilkoltak egy 36 éves édesanyát. Gy. Krisztina szokásos esti kocogását végezte, amikor máig ismeretlen elkövető vagy elkövetők megölték. Lemeztelenített testére az út menti bozótosban találtak rá. Most új fejlemény van az ügyben, a Lokál ugyanis úgy értesült, hogy Krisztinát nem a futóútnál ölhették meg. Információnk szerint valahol másutt történhetett a gyilkosság, a holttestet pedig visszavitték a megtalálási helyre.

– Eddig azt, hogy a két helyszín nem azonos, elvetették a nyomozók. Az elkövetési és a megtalálási idő között ugyanis kevés idő telt el. Felmerült viszont az a lehetőség, hogy egy zárt kisteherautóban vagy kisbuszban történhetett a gyilkosság. Ezért vizsgálták meg a környék biztonsági és térfigyelő kameráit és nézték át az autósforgalmat. Mely gépjármű lehetett alkalmas a gyilkosság elkövetésére? Ez a fő kérdés most – magyarázza lapunknak egy, az ügyet jól ismerő forrás. Szavait alátámasztja, hogy a rendőrség a napokban hivatalos felhívást tett közzé, melyben egy utánfutós Renault Mégane Grandtour sofőrjét keresik. Őt feltehetően tanúként akarják meghallgatni, talán láthatta a szóban forgó kisbuszt vagy teherautót. Forrásunk szerint új információ az ügyben az is, hogy az eddigi tájékoztatással ellentétben nem erőszakolták meg Gy. Krisztinát. Valószínűleg a rablás is kizárható, hiszen mindössze a telefonja tűnt el, amit azóta se kapcsoltak be.

– A tettesek megfigyelhették az áldozatot, feltehetőleg ismerték a szokásait is – tette hozzá informátorunk. A Lokál megkereste Gy. Krisztina férjét, K. Lajost, aki a gyilkosság óta egyedül neveli kisfiukat, de a gyászoló férfi nem akart nyilatkozni.

soroksarjo

Illusztráció

gy-krisztina-soroksar2-TAKARNI

Kapcsolódó Cikkek

 • A nyugdíjas-szövetkezetek lehetőséget adnak a munkára

  A nyugdíjas-szövetkezetek lehetőséget adnak a munkára

  A nyugdíjas-szövetkezetek megteremtik a lehetőségét annak, hogy nyugdíjba vonulásuk után is dolgozni tudjanak azok, akik még kedvet és energiát éreznek ehhez – mondta a stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.

 • Campus Fesztivál: Több mint száz program a második napon

  Campus Fesztivál: Több mint száz program a második napon

  A Campus Fesztivál második napján, pénteken több mint száz program várja az érdeklődőket a debreceni Nagyerdőbe: mások mellett a The Prodigy, a Kowalsky meg a Vega, Rúzsa Magdi, a Brains és a Kiscsillag is koncertezik – jelezte a fesztivál sajtófőnöke pénteken az MTI-nek.

 • Családbarát minősítési programot indít a kormány

  Családbarát minősítési programot indít a kormány

  Az élet minden területére kiterjedő családbarát minősítési programot indít a kormány jövőre – közölte pénteken Tusnádfürdőn Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) államtitkára.