EUR: 308,74 Ft
CHF: 285,10 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Egyéb XX.kerület XXIII.kerület

Soroksáron koronázták meg a legjobb céges csapatot

Az ősszel indult, százharminc csapatot számláló céges labdarúgó-bajnokság, az Üzleti Liga székesfehérvári, győri és budapesti legjobbjai a Soroksári Sportcsarnokban mérték össze tudásukat. A három csapat körmérkőzéses formában döntötte el az országos bajnoki címet. Mivel a címvédő, a fővárosi BDO Magyarország a győri Rába (11–2), valamint a fehérvári Denso (2–1) gárdáját is legyőzte, idén is ők vihették haza a serleget. A Denso második helyét annak köszönheti, hogy 2–0-ra legyőzte a Rábát.

BDO (fotó: Szekeres Máté)

Barabás Miklós, Kócsó Sándor, Gonda László, Horváth István, Palotás József, Benkó József és Hajnal Péter (fotó: Szekeres Máté)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Pörög a panelpiac

  Pörög a panelpiac

  Budapesten a panellakások átlagos négyzetméterára idén október közepén 329 ezer forint volt, ami 21 százalékos drágulást jelent az egy évvel korábbi átlagszinthez képest, 2014 októberéhez viszonyítva pedig 65 százalékos áremelkedést jelent.

 • Cirkuszoltak a Vajdában

  Cirkuszoltak a Vajdában

  A Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskolában huszáros vágással oldották meg, hogy a gyerekeknek szombat ellenére legyen kedvük iskolába menni október 15-én.

 • Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség egy magyar állampolgárságú.