EUR: 311,53 Ft
CHF: 259,61 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Egyéb XX.kerület XXIII.kerület

Soroksáron koronázták meg a legjobb céges csapatot

Az ősszel indult, százharminc csapatot számláló céges labdarúgó-bajnokság, az Üzleti Liga székesfehérvári, győri és budapesti legjobbjai a Soroksári Sportcsarnokban mérték össze tudásukat. A három csapat körmérkőzéses formában döntötte el az országos bajnoki címet. Mivel a címvédő, a fővárosi BDO Magyarország a győri Rába (11–2), valamint a fehérvári Denso (2–1) gárdáját is legyőzte, idén is ők vihették haza a serleget. A Denso második helyét annak köszönheti, hogy 2–0-ra legyőzte a Rábát.

BDO (fotó: Szekeres Máté)

Barabás Miklós, Kócsó Sándor, Gonda László, Horváth István, Palotás József, Benkó József és Hajnal Péter (fotó: Szekeres Máté)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.