EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 27., szombat
Hella

Egyéb XX.kerület XXIII.kerület

Soroksáron koronázták meg a legjobb céges csapatot

Az ősszel indult, százharminc csapatot számláló céges labdarúgó-bajnokság, az Üzleti Liga székesfehérvári, győri és budapesti legjobbjai a Soroksári Sportcsarnokban mérték össze tudásukat. A három csapat körmérkőzéses formában döntötte el az országos bajnoki címet. Mivel a címvédő, a fővárosi BDO Magyarország a győri Rába (11–2), valamint a fehérvári Denso (2–1) gárdáját is legyőzte, idén is ők vihették haza a serleget. A Denso második helyét annak köszönheti, hogy 2–0-ra legyőzte a Rábát.

BDO (fotó: Szekeres Máté)

Barabás Miklós, Kócsó Sándor, Gonda László, Horváth István, Palotás József, Benkó József és Hajnal Péter (fotó: Szekeres Máté)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.