EUR: 308,19 Ft
CHF: 281,86 Ft
2017. május 23., kedd
Dezső

Extra

Sugárzik a boldogságtól a várandós Claudia

Rajongói legnagyobb örömére Liptai Claudia megosztott egy igazi nyári hangulatú fotót, amelyen kék virágkoszorúban pózol. Közösségi oldalán többen ki is fejtették, olyan gyönyörű, hogy szinte sugárzik, de akadt olyan is, aki kommentben vallott neki szerelmet. Néhányan pedig azt találgatják, vajon jelent-e bármit is a kék szín, hiszen bár Liptai Claudia már megosztotta rajongóival, hogy a kisbabája megmozdult, azt még nem árulta el, hogy kisfiút vagy kislányt hord a szíve alatt. Az utóbbi időben azonban szinte mindig hord valamilyen kék kiegészítőt, és ezt sokan célzásnak tekintik a baba nemére vonatkozóan. Előzetesen annyit lehet tudni, hogy a csemete körülbelül október végén érkezik majd.

Fotó: Liptai Claudia instagram

Fotó: Liptai Claudia instagram

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Peller Mariann daganattal küzdött

  Peller Mariann daganattal küzdött

  Peller Mariann megdöbbentő titkot árult el gyerekkorából: tizenéves korában azért imádkozott, hogy inkább neki legyen bármilyen komolyabb betegsége, mint imádott szüleinek, családjának vagy azoknak az embereknek, akik fontosak neki.

 • Példakép lett a Winnie

  Példakép lett a Winnie

  Bőrbetegség ide vagy oda, Chantelle Winnie, becenevén Winnie Harlow csak úgy tündökölt legutóbbi nyilvános megjelenésén királykék ruhájában.

 • Még egy hónapig kritikus Erdei fiának állapota

  Még egy hónapig kritikus Erdei fiának állapota

  Még közel egy hónapig 24 órás megfigyelés alatt tartják Erdei Zsolt kisfiát, Vilmost. Az alig másfél kilós koraszülött csecsemőt jelenleg az orvosok táplálják, inkubátorban tartják, de büszke édesapja szerint az első egy-két nap ijedtsége után egyre biztatóbb híreket kapnak az orvosoktól.