EUR: 305,29 Ft
CHF: 269,90 Ft
2017. július 28., péntek
Szabolcs

Extra

Sugárzik a boldogságtól a várandós Claudia

Rajongói legnagyobb örömére Liptai Claudia megosztott egy igazi nyári hangulatú fotót, amelyen kék virágkoszorúban pózol. Közösségi oldalán többen ki is fejtették, olyan gyönyörű, hogy szinte sugárzik, de akadt olyan is, aki kommentben vallott neki szerelmet. Néhányan pedig azt találgatják, vajon jelent-e bármit is a kék szín, hiszen bár Liptai Claudia már megosztotta rajongóival, hogy a kisbabája megmozdult, azt még nem árulta el, hogy kisfiút vagy kislányt hord a szíve alatt. Az utóbbi időben azonban szinte mindig hord valamilyen kék kiegészítőt, és ezt sokan célzásnak tekintik a baba nemére vonatkozóan. Előzetesen annyit lehet tudni, hogy a csemete körülbelül október végén érkezik majd.

Fotó: Liptai Claudia instagram

Fotó: Liptai Claudia instagram

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

  Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

  Ahogy arról a Lokál korábban beszámolt, pár hete Szilágyi Istvánt saját fia csúnyán helyben hagyta. Péter súlyos testi sértés miatt június óta előzetesben ül, és a legfrissebb információk szerint öt év börtönnel is sújthatják.

 • Milliárdokat keres testével Statham

  Milliárdokat keres testével Statham

  Több mint 50 millió dollárra, azaz mintegy 15 milliárd forintra becsülik Jason Statham jövedelmét. Az 50 éves akciósztárról eddig is köztudott volt hogy nem ingyen mutogatja a kockás hasát és aprítja a rosszfiúkat az akciófilmjeiben, hanem sok millió dolláros gázsikért.

 • Pitt hűtlensége miatt lett beteg Jolie

  Pitt hűtlensége miatt lett beteg Jolie

  Súlyos betegségekkel küzdött Angelina Jolie. A színésznő legújabb interjújában őszintén beszélt a válásáról Brad Pittel, melyben olyan szinten belebetegedett, hogy magas vérnyomással és arcidegbénulással is hónapokig kezelték az orvosai.