EUR: 307,40 Ft
CHF: 283,36 Ft
2016. október 20., csütörtök
Vendel

Extra

Sugárzik a boldogságtól a várandós Claudia

Rajongói legnagyobb örömére Liptai Claudia megosztott egy igazi nyári hangulatú fotót, amelyen kék virágkoszorúban pózol. Közösségi oldalán többen ki is fejtették, olyan gyönyörű, hogy szinte sugárzik, de akadt olyan is, aki kommentben vallott neki szerelmet. Néhányan pedig azt találgatják, vajon jelent-e bármit is a kék szín, hiszen bár Liptai Claudia már megosztotta rajongóival, hogy a kisbabája megmozdult, azt még nem árulta el, hogy kisfiút vagy kislányt hord a szíve alatt. Az utóbbi időben azonban szinte mindig hord valamilyen kék kiegészítőt, és ezt sokan célzásnak tekintik a baba nemére vonatkozóan. Előzetesen annyit lehet tudni, hogy a csemete körülbelül október végén érkezik majd.

Fotó: Liptai Claudia instagram

Fotó: Liptai Claudia instagram

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Fábián Anita: A lányom egyben a barátnőm is

  Fábián Anita: A lányom egyben a barátnőm is

  Különlegesen mély kapcsolat van a Jóban Rosszban sztárja, Fábián Anita és 12 éves lánya, Lili között. A színésznő szerint a szimbiózis már az anyaméhben kialakult köztük, az elmúlt években pedig még szorosabb lett a kötelék, hiszen manapság együtt járnak szájfényt választani, akár a barátnők.

 • Kovács Ákos: Nehezen viseltem a rágalmakat

  Kovács Ákos: Nehezen viseltem a rágalmakat

  Már a legkisebb gyermeke is iskolába jár, jövőre nem lesz egyetlen koncertje sem, és édesanyja volt az egyik legmeghatározóbb nő az életében, aki egy évtizeden át küszködött egy súlyos betegséggel.

 • Pataky Attila tibeti szelencével gyógyul

  Pataky Attila tibeti szelencével gyógyul

  Pataky Attila köztudottan hisz a sokak számára furcsa gyógymódokban. Ő azonban teljes magabiztossággal vallja, hogy gyógyító szelencéje segített neki a felépülésben.