EUR: 312,96 Ft
CHF: 271,72 Ft
2018. február 25., vasárnap
Géza

Egyéb XVII.kerület

Szecsői Juhász és monori Korhut az Eb-n

A labdarúgó-válogatott két védőjéről, Juhász Rolandról és Korhut Mihályról kevesen gondolnák, hogy a környéken tették meg az első lépéseket a profi karrier felé, aminek csúcspontja minden bizonnyal a franciaországi Európa-bajnokság lesz számukra. Juhász Roland MTK-szerződése előtt a közeli Tápiószecsőn rúgta a labdát, míg a debreceni kötődésű Korhut Monoron kezdte pályafutását. Most a kontinens legjobbjai ellen készülnek.

Budapest, 2014. június 4. Az albán Shkelzen Gashi (b) és Korhut Mihály a Magyarország-Albánia barátságos labdarúgó-mérkőzésen a Puskás Ferenc Stadionban 2014. június 4-én. MTI Fotó: Illyés Tibor

Korhut Mihály
MTI Fotó: Illyés Tibor

Juhász Roland (MTI Fotó: Beliczay László)

Juhász Roland (MTI Fotó: Beliczay László)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Sminkbemutató szép lányokkal

  Sminkbemutató szép lányokkal

  Ahogy arra számítani is lehetett, a jelentős szakmai és közönségvisszhangot keltett, nemrég lezajlott, érdi rendezésű Pest Megye Szépe verseny döntőjében szereplő hölgyek sorra kapják a felkéréseket a szépségipar különféle területeiről.

 • A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette a világ első barlangrajzait – állapította meg egy nemzetközi kutatócsoport, amely elsőként talált meggyőző bizonyítékot arra, hogy a neandervölgyieknek a Homo sapienshez hasonló művészi érzékük lehetett.

 • Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Az Európai Unió tengeri határát ugyanúgy meg kell védeni, mint ahogy Magyarország is képes volt arra, hogy megvédje az EU külső, szárazföldi határát – mondta el telefonon az MTI-nek pénteken Máltáról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.