EUR: 312,96 Ft
CHF: 261,31 Ft
2018. április 26., csütörtök
Ervin

Extra

Szépségkirálynőnek lenni ráfizetéses

Meglepő szakmai titkokat árult el Kulcsár Edina szépségkirálynővé választásával kapcsolatban. A Magyarország szépe – Miss World Hungary 2016 egyik zsűritagja őszintén vallott a jövendőbeli nyertesre váró örömökről és nehézségekről egyaránt.

Kulcsár Edina Fittbalance Gála (Fotó: Máté Krisztián)

Kulcsár Edina Fittbalance Gála (Fotó: Máté Krisztián)

– Sok áldozatot kell majd hoznia a nyertesnek – kezdte Edina. – Már a korona megszerzése után rengeteget segítettek nekem, sok mindent azonban saját magamnak kellett megoldanom. Ezen leginkább a mindennapi megjelenéseim költségeit értem. Ezt egy kezdeti befektetésként kell felfogni, hiszen egy éven belül rengeteg kapu nyílhat meg a szerencsés lány előtt, amiből élete végéig profitálhat. Én szerettem volna más kultúrákba belelátni és közben a külsőmet kihasználva fontos kérdésekre felhívni az emberek figyelmét a világban. A szépségkirálynőnek mint jelenségnek sajnos még ma is inkább rossz csengése van: egy csinos nő, aki csak álldogál és mosolyog. Ezért is fontos, hogy olyan lányt találjunk idén is, aki – egyre több társához hasonlóan – szintén megdönti ezt a sztereotípiát – mondta Edina, majd hozzáfűzte: a mentális felkészülés is nélkülözhetetlen. – Nekem erre egy külön szakemberem volt, aki helyrerakta a lelkemet és segített abban, hogy minél könnyebben tudjam kezelni ezt a stresszes időszakot. Egy ilyen világversenyen nyilván sokan próbálják a másikat fúrni, viszont nekem onnantól kezdve csak a célomra lehetett koncentrálnom, mert csak így juthattam el odáig, ahol most tartok.


Az összkép számít

Az első válogató már lezajlott, hamarosan nyilvánosságra hozzák azoknak a szerencsés lányoknak a nevét, akikre egy több napos felkészítő tábor vár.


– Mindig hangsúlyozom, hogy ne csak a külsőre figyeljünk, mert az összkép számít. Fontos a hölgy mozgása, kisugárzása és a mosolya is. Akiben az első körben megláttam valami különlegeset, próbáltam bejuttatni a második körbe, hogy megtudjam, hogyan beszél és gondolkodik a világról – mesélte.

 

Magyarország Szépe szépségverseny válogatás. 2016.06.11 Budapest. ( Fotó: Csudai Sándor )

Magyarország Szépe szépségverseny válogatás. 2016.06.11 Budapest. ( Fotó: Csudai Sándor )

Magyarország Szépe szépségverseny válogatás. 2016.06.11 Budapest. ( Fotó: Csudai Sándor )

Magyarország Szépe szépségverseny válogatás. 2016.06.11 Budapest. ( Fotó: Csudai Sándor )

Kapcsolódó Cikkek

 • Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Nemrég megműtötték Caramel kislányát, Szofit. A három és fél éves picinél leukémiát diagnosztizáltak, és egy úgynevezett portot kapott, amelyen keresztül hatékonyabban tudják adagolni a kemoterápiás gyógyszereket.

 • Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit nagyon megkönnyebbült, amikor januárban pár nap rettegés után megtudta, hogy a testében talált újabb daganat jóindulatú. A nótaénekes tizenöt évvel ezelőtt egyszer már sikeresen legyőzte a gyilkos kórt, és a Lokálnak most elárulta: dédunokája esküvőjéig és ükunokájának a születéséig még mindenképp élnie kell.

 • Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Az előző héten elhunyt Avicii halálának okát immár a családja próbálja kideríteni a közel-keleti Oman fővárosában. A DJ testvére, David Bergling egy szállodai szobát is kivett Maszkatban, csupán tizenöt percre attól a helyszíntől, ahol az ismert svéd zenész holttestét megtalálták.