2018. április 27., péntek
Zita

Egyéb XXI.kerület

Szerencsét és sok futót hozott a 13-as szám

Már 13. alkalommal szervezte meg a Csepeli Futó, Szabadidő és Életmód Egyesület a Tiszta Duna-partért elnevezésű futóversenyt.

Futok

Több százan futottak a Duna-parton

A Csepeli Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontba több mint ötszázan látogattak el, akiknek jó része próbára is tette magát a különböző távú futóversenyeken. Ovis, kisiskolás és kutyás futás szerepelt a programban, amelyen három, hét és tíz kilométeres versenyeket rendeztek chipes időméréssel.


A Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület hagyományosan részese volt az eseménynek, ők ezúttal az akadálypályájukkal és a lézeres lövészettel jöttek, de voltak fitneszprogramok, személyi edzői és életmód-tanácsadás, népi játékok, kézműves foglalkozás, arcfestés és egészséges ételek kóstolója.

KutyFut

Kutyás futásra is lehetett nevezni

A hagyományoknak megfelelően a futóversenyeket közös, zenés bemelegítés előzte meg, verseny közben pedig vízzel és limonádéval frissíthették fel magukat a futók, akik végül befutócsomagot is kaptak a teljesítményükért –számolt be a Csepel Öttusa Média.
A különböző futótávokat teljesítő kicsik mézeskalácsból készült érmet kaptak, a nagyobbak hagyományos medálokkal és tárgyjutalmakkal, fitneszbérletekkel gazdagodtak, a legszerencsésebbek pedig sétarepülést is nyertek.

frissito

Vizet és limonádét kaptak a párás melegben a sportolók

Kapcsolódó Cikkek

 • Michelisz tart a Hungaroringtől

  Michelisz tart a Hungaroringtől

  Soha nem ígérkezett még ilyen izgalmasnak Michelisz Norbert mogyoródi versenyhétvégéje. Az idén a túraautó-világkupában (WTCR) szereplő pilóta a helyezések mellett második kislánya születése miatt is izgulhat.

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.