EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 28., vasárnap
Emil, Csanád

Egyéb XXI.kerület

Szerencsét és sok futót hozott a 13-as szám

Már 13. alkalommal szervezte meg a Csepeli Futó, Szabadidő és Életmód Egyesület a Tiszta Duna-partért elnevezésű futóversenyt.

Futok

Több százan futottak a Duna-parton

A Csepeli Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontba több mint ötszázan látogattak el, akiknek jó része próbára is tette magát a különböző távú futóversenyeken. Ovis, kisiskolás és kutyás futás szerepelt a programban, amelyen három, hét és tíz kilométeres versenyeket rendeztek chipes időméréssel.

A Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület hagyományosan részese volt az eseménynek, ők ezúttal az akadálypályájukkal és a lézeres lövészettel jöttek, de voltak fitneszprogramok, személyi edzői és életmód-tanácsadás, népi játékok, kézműves foglalkozás, arcfestés és egészséges ételek kóstolója.

KutyFut

Kutyás futásra is lehetett nevezni

A hagyományoknak megfelelően a futóversenyeket közös, zenés bemelegítés előzte meg, verseny közben pedig vízzel és limonádéval frissíthették fel magukat a futók, akik végül befutócsomagot is kaptak a teljesítményükért –számolt be a Csepel Öttusa Média.
A különböző futótávokat teljesítő kicsik mézeskalácsból készült érmet kaptak, a nagyobbak hagyományos medálokkal és tárgyjutalmakkal, fitneszbérletekkel gazdagodtak, a legszerencsésebbek pedig sétarepülést is nyertek.

frissito

Vizet és limonádét kaptak a párás melegben a sportolók

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.