EUR: 307,62 Ft
CHF: 282,30 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Külföld

Szétverte a szobát a kikapcsolt tévé miatt – Videó!

Izzet Saltinak mindössze annyi volt a kérése, hogy nyugodtan nézhesse a török-horvát meccset a foci-Eb-n. Ezért megkérte feleségét, menjen ki a szobából, hogy még véletlenül se legyen semmilyen zavaró tényező a szurkolás közben. Párja azonban bosszút forralt, amiért férje elküldte. Az asszony kitalálta, hogy amikor a legizgalmasabb pillanatok zajlanak, egy másik távirányítóval kikapcsolja a közvetítést. Miután sokadjára is elsötétült a képernyő, a férfi annyira begőzölt, hogy a keze alatt található összes elektromos eszközt ripityára zúzta, beleértve a tévét is. Drága bosszú volt, azt meg kell hagyni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Magával kötött szerződést Soros egyeteme

  Magával kötött szerződést Soros egyeteme

  Kérdéses, hogy a New York-i CEU hogyan tud Magyarországon a felsőoktatási tanulmányokkal kapcsolatban dokumentumokat kiállítani akkor, amikor azt Philadelphiában akkreditálták, és alapító okiratában a budapesti egyetem címe szerepel, az amerikai metropoliszra pedig csak hivatkoznak – teszi fel a kérdést a Magyar Idők.

 • Robbantani akartak a terroristák, időben lekapcsolták őket

  Robbantani akartak a terroristák, időben lekapcsolták őket

  Moszkvában őrizetbe vették az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet négy tagját, akik merényletekre készültek az orosz főváros közlekedési hálózatának objektumai ellen – közölte csütörtökön a Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB).

 • Agyonlőttek egy újságírót

  Agyonlőttek egy újságírót

  Agyonlőttek egy orosz újságírót egy szibériai kisvárosban, a helyi hatóságok csütörtöki közlése szerint az illetőt munkájával kapcsolatban ölhették meg, de egyelőre nem tudják, hogy milyen indítékkal.