EUR: 305,02 Ft
CHF: 276,54 Ft
2017. július 23., vasárnap
Lenke

Extra

Sztárokkal erősít a Talpra magyar

Nagy meglepetésben volt részük ma reggel a Petőfi Rádió hallgatóinak, akiket Ujvári Zoltán, azaz Zola, Peller Mariann és Szakál Miklós köszöntött.

A Talpra magyart mostantól minden reggel más és más hírességek vezetik majd. Olyan neves zenészek, mint pl. Odett, Firkin, Kiss Sanyi az Intim Tornából, Czutor Zoli, Sooeri&Polek és még sokan mások ülnek majd a mikrofon mögé, hogy belekóstoljanak egy reggel erejéig milyen érzés a Talpra magyart vezetni.

Aggódniuk azonban nem kell a hallgatóknak, Harsányi Levi szabadsága után ismét velük lesz majd, ám addig számos meglepetés vár a Petőfi Rádió hallgatóira.

Hétfőn reggel Zola a kedvenc dalait megmutatta a hallgatók nagy örömére, így elhangzott a Matchbox Twenty-től a Disease, Deniztől a Nagyszínpad, Oasistől a Don’t look back in anger, Roy és Ádámtól pedig a Fullánk.  Zola elmondta, hogy bár voltak benne izgalmi faktorok vasárnap este, hiszen nem dolgozott még Mariannal vagy Mikivel, ám reggel pillanatok alatt kiderült, hogy egy profi csapatba került. Zola szívesen jönne máskor is, reméljük erre lesz lehetősége.

zola

Peller Mariannt elmondta, hogy személy szerint neki és Szakál Mikinek is jó érzés, sőt az egész rádiót feldobja, hogy olyan előadókkal vezethetnek műsort, akiknek a zenéjét is borzasztóan kedvelik. Külön élmény a zenészeket nem csak mint színpadi előadókat megismerni, hanem az emberi oldalukba is bepillantást nyerni.

Ha kíváncsiak vagytok arra, hogy holnap ki köszönt benneteket és milyen dalokat hoz, akkor holnap reggel is hallgassátok a Talpra magyart Mariannal, Mikivel és egy újabb meglepetésvendéggel.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

  • Cirkusz a Szigeten!

    Cirkusz a Szigeten!

    A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.