EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Extra

Tajvanra utazott volt férjével Polyák Lilla

Válásuk után továbbra is együtt dolgozik az Operettszínház két sztárja, sőt tegnap együtt is utaztak el Tajvanra. Lilla és exférje, Hommonay Zsolt a következő napokban két, hétezer fős koncertet ad a szigetországban. Lilla tegnap reggel még Bécsből posztolt a rajongói oldalára:

„…Már Bécsben várom a tajvani gépet… Mire odaérek, holnap lesz… De vár ránk a héten két óriási koncert! Biztos gyönyörű lesz, kövessetek figyelemmel…” – írta

A kérdés már csak az, hogy vajon mit szólnak ehhez Lilla és Zsolt új párjai?

Az idén 150 éves születésnapját ünneplő Színház- és Filmművészeti Egyetem Ódry Színpadán, a Zene Világnapján, október 1-én egykori hallgatók énekeltek dalokat, magyar népdalokat, más népek dalait szólóban, duettekben, együttesekben. A fellépő 150 művész jótékony céllal vettek részt a rendezvényen, a jegyeladásból befolyó bevételt az egyetem gyakorlószínpadának korszerűsítésére fordítja.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.