EUR: 308,76 Ft
CHF: 285,20 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Extra

Tajvanra utazott volt férjével Polyák Lilla

Válásuk után továbbra is együtt dolgozik az Operettszínház két sztárja, sőt tegnap együtt is utaztak el Tajvanra. Lilla és exférje, Hommonay Zsolt a következő napokban két, hétezer fős koncertet ad a szigetországban. Lilla tegnap reggel még Bécsből posztolt a rajongói oldalára:

„…Már Bécsben várom a tajvani gépet… Mire odaérek, holnap lesz… De vár ránk a héten két óriási koncert! Biztos gyönyörű lesz, kövessetek figyelemmel…” – írta

A kérdés már csak az, hogy vajon mit szólnak ehhez Lilla és Zsolt új párjai?

Az idén 150 éves születésnapját ünneplő Színház- és Filmművészeti Egyetem Ódry Színpadán, a Zene Világnapján, október 1-én egykori hallgatók énekeltek dalokat, magyar népdalokat, más népek dalait szólóban, duettekben, együttesekben. A fellépő 150 művész jótékony céllal vettek részt a rendezvényen, a jegyeladásból befolyó bevételt az egyetem gyakorlószínpadának korszerűsítésére fordítja.

Kapcsolódó Cikkek

  • Hinnem kell abban, akit eljátszom

    Hinnem kell abban, akit eljátszom

    Mihályi Győző számtalan szerepet eljátszott már, ám minden karakter megformálása más készségeket kíván a művésztől. Nincs ez másként A Noszty fiú esete Tóth Marival című darabban sem, ahol a családfőt, Noszty Pált alakítja.

  • Gyász! Elhunyt a Pete Burns

    Gyász! Elhunyt a Pete Burns

    57 éves korában elhunyt a 80-as évek bálványa. Pete Burns halálát szívleállás okozta – jelentette be az énekes menedzsere.