EUR: 309,10 Ft
CHF: 289,17 Ft
2017. március 30., csütörtök
Zalán

Egyéb XV.kerület XVI.kerület

Táncverseny mindenkinek a Kikötőben

Az ország legjobb hiphoptáncosainak versenyét rendezik meg június 25-én a Száraznád utcában található Kikötő Közösségi Központban. A Street Fesztiválra nem csak a táncosokat, hanem a hiphop zene szerelmeseit és a nézőket is várják.

Nem kétséges, hogy a hiphop zene és az ezzel járó életérzés a mai fiatalok sajátja. Talán épp ez adta az ötletet tavaly az első Street Fesztivál megszervezésére. A buli nagyszerűre sikeredett, így egyértelmű volt, hogy idén is lesz táncverseny.
– Valóban, a közösségi pont első évében szerveztük meg a versenyt, és úgy döntöttünk, hagyományt teremtünk – mondta a Lokálnak Németh Ágnes, a program szervezője. – Hozzá kell tenni, akkor még nem volt meg a jelenlegi épületünk, így kevesebb induló volt, mint most.

peonza

A peonza nevű játék nagyon népszerű a gyerekek körében

Németh Ágnes azt is elárulta, hogy bár a táncverseny egész napos, kísérő programokkal is készülnek, így lesz steetfood, a szünetekben pedig peonzaversenyt is rendeznek.

– Délutánonként járnak be hozzánk fiatalok, és hihetetlen, amit ezzel a játékkal művelnek. Épp ezért gondoltuk, hogy versenyt szervezünk, amire bárki jelentkezhet, június 20-áig várjuk a tánccsapatok jelentkezését is. Szólóban, duóban, csoportban, formációban lesz verseny, amire gyerekek és felnőttek, profik és amatőrök egyaránt jelentkezhetnek. Ehhez nem kell mást tenni, mint a streetfesztivál Facebook-oldalán található jelentkezési lapot el kell küldeni a steertfesztival@gmail.com e-mail-címre.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szijjártó: Magyarország innovációs központtá kíván válni

  Szijjártó: Magyarország innovációs központtá kíván válni

  Magyarország egyre inkább innovációs központtá kíván válni, ezért a jövő évtől minden kutatásfejlesztéssel foglalkozó vállalkozás kétszer annyi pénzt vonhat le az adóalapjából, mint amennyit innovációra fordít – jelentette ki Szijjártó Péter a think.

 • Meghalt Alekszej Abrikoszov

  Meghalt Alekszej Abrikoszov

  Meghalt 88 éves korában Alekszej Abrikoszov orosz-amerikai elméleti fizikus, aki 2003-ban a brit Anthony J. Leggett-tel és a szintén orosz Vitalij Ginzburggal megosztva Nobel-díjat kapott a szupravezetők és a szuperfolyékonyság kutatásában elért eredményeiért.

 • Európa kulturális központja lehet Debrecen

  Európa kulturális központja lehet Debrecen

  A közgyűlés frakcióvezetői közös nyilatkozat aláírásával erősítették meg, hogy teljes egyetértéssel indul a kulturális fővárosi címért folyó pályázaton Debrecen.