2018. január 18., csütörtök
Piroska

Extra

Tápai Szabina lelépett

Kucsera Gábor felesége úgy döntött: az anyukáknak is jár a pihenés, és pár napja barátnőivel a magyar tenger felé vették az irányt. A választásuk egy eldugott kis balatoni községre esett.

– Télen már csináltunk egy kétnapos kiruccanást a barátnőmmel, most három napra léptünk le. Pihenéssel, túrázással, jó kis evésekkel és esti, bor melletti beszélgetésekkel telt a nyaralásunk. Egy kis kikapcsolódás jár a nőknek, anyáknak is, úgyhogy azt hiszem, ezt mindannyian megérdemeltük – mesélte a Lokálnak az épp hazafelé induló sportolónő, aki egy pillanatig sem aggódik, hogy férje egyedül maradt otthon kisfiukkal, Bencével.


– Az én férjem az egy csodaapa, semmilyen helyzettől nem esik pánikba, maximálisan rá lehet bízni Bencét. Egyedül a hiszti az, amit nehezebben visel és hamarabb kiborul, mint én, de ez szerintem normális. Beni a természetében jobban rám ütött, mint az apukájára: nem egy nyugis gyerek. Este nyolcra még nemigen lehet lefárasztani – nevetett fel Szabina, akinek nagy biztonságot nyújt az is, hogy a nagyszülők is közel vannak hozzájuk, és bár Gábor nem szorul rá, de ha bármilyen segítség kellene, Szabina édesanyja öt perc alatt ott terem.

Tápai Szabina - Három teljes napja feltöltődéssel, napozással és kikapcsolódással telt

Tápai Szabina –
Három teljes napja feltöltődéssel, napozással és kikapcsolódással telt

Tápai Szabina - A csinos kézilabdás a Balatonon eresztette ki a gőzt barátnőivel

Tápai Szabina –
A csinos kézilabdás a Balatonon eresztette ki a gőzt barátnőivel

kucsera

Kapcsolódó Cikkek

 • Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Megrendítő titkait osztotta meg a közelmúltban Mészáros Márta. A világszerte ismert rendezőnő gyerekkorát leírhatatlan tragédiák övezték: a mindennapos éhínség és betegségek mellett a szülei is életüket vesztették a szovjet rémuralom alatt.

 • Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Ki van a fotókon? A 31 éves Megan Fox színésznő és a 24 éves Claudia Alende modell mintha ikrek lennének. Mindketten gyönyörűek, igéző szemekkel és tökéletes alakkal. Annyi a különbség, hogy Claudia teltebb és a kerek popsijáért egyszerűen odavannak a férfiak.

 • Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  25 előadását ünnepelte a Stephen King  horror regényéből készült Tortúra című darab a Karinthy Színházban. Az Árpa Attila és Balázs Andrea főszereplésével készült előadás nem alatt nem kevés sérülést szedett össze a színésznő, sőt a saját vérét is adta az előadás sikeréért.