EUR: 308,03 Ft
CHF: 281,66 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Extra

Tápai Szabina lelépett

Kucsera Gábor felesége úgy döntött: az anyukáknak is jár a pihenés, és pár napja barátnőivel a magyar tenger felé vették az irányt. A választásuk egy eldugott kis balatoni községre esett.

– Télen már csináltunk egy kétnapos kiruccanást a barátnőmmel, most három napra léptünk le. Pihenéssel, túrázással, jó kis evésekkel és esti, bor melletti beszélgetésekkel telt a nyaralásunk. Egy kis kikapcsolódás jár a nőknek, anyáknak is, úgyhogy azt hiszem, ezt mindannyian megérdemeltük – mesélte a Lokálnak az épp hazafelé induló sportolónő, aki egy pillanatig sem aggódik, hogy férje egyedül maradt otthon kisfiukkal, Bencével.

– Az én férjem az egy csodaapa, semmilyen helyzettől nem esik pánikba, maximálisan rá lehet bízni Bencét. Egyedül a hiszti az, amit nehezebben visel és hamarabb kiborul, mint én, de ez szerintem normális. Beni a természetében jobban rám ütött, mint az apukájára: nem egy nyugis gyerek. Este nyolcra még nemigen lehet lefárasztani – nevetett fel Szabina, akinek nagy biztonságot nyújt az is, hogy a nagyszülők is közel vannak hozzájuk, és bár Gábor nem szorul rá, de ha bármilyen segítség kellene, Szabina édesanyja öt perc alatt ott terem.

Tápai Szabina - Három teljes napja feltöltődéssel, napozással és kikapcsolódással telt

Tápai Szabina –
Három teljes napja feltöltődéssel, napozással és kikapcsolódással telt

Tápai Szabina - A csinos kézilabdás a Balatonon eresztette ki a gőzt barátnőivel

Tápai Szabina –
A csinos kézilabdás a Balatonon eresztette ki a gőzt barátnőivel

kucsera

Kapcsolódó Cikkek

 • Exek az Édenben Norbi: testvére üzent a túlvilágról

  Exek az Édenben Norbi: testvére üzent a túlvilágról

  Élete legfájdalmasabb tragédiájáról vallott a Lokálnak az Exek az Édenben szereplője, Norbi. Testvére, Márk drogfüggő volt és amikor már úgy tűnt, leszámolt a szerekkel, egyszerűen kiugrott a harmadikról és életét vesztette.

 • Luxusautót vezet Weisz Fanni

  Luxusautót vezet Weisz Fanni

  Luxusautót kapott ajándékba Weisz Fanni. A kocsi tolatóradarral és ráfutásgátlóval felszerelt, így Fanni a legnagyobb biztonságban róhatja az utakat hamarosan.

 • Halálos fenyegetést kapott Andy Vajna

  Halálos fenyegetést kapott Andy Vajna

  Sharon Stone beperelte, Argentínában a halálát kívánták az Evita miatt, Bruce Lee pedig élete végéig a házában lakott – interjút készítettünk Andy Vajna filmügyi kormánybiztossal, aki azt is elárulta, hogy készen áll az apaságra, és hogy nem véletlenül készülnek feleségéről gyönyörű fotók.